Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák?

Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Jeden herec bude určitě chybět. A natáčení se blíží. Kam si také štáb namířil?

Evangeline Lilly se v Ant-Manovi 3 vrací jako Wasp a možná prozradila, co prozradit neměla. Na svém Instagramu sdílela titulní stranu scénáře a otagovala několik lidí. Konkrétně Paula Rudda (Ant-Man / Scott Lang), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) a Michaela Douglase (Hank Pym) také Coreyho Stolla! Ten v prvním filmu ztvárnil Darrena Corsse, prohnilého šéfa technologické firmy, který vyrobil bojový oblek Yellowjacket a chtěl jej prodat agentům Hydry. V závěru filmu se zmenšil tak, že to mohlo vypadat, že je mrtvý. Třetí Ant-Man však má plný název Ant-Man & The Wasp: Quantumania. To naznačuje, že se o slovo přihlásí Kvantová říše. A kdo ví, třeba v ní Cross přežil. Herečka post záhy smazala, což vždy působí podezřele. Nicméně počkejme si na oficiální potvrzení.

Kdo se určitě nevrátí, je rapper T.I. Ten v prvních dvou filmech hrál Davea, jednoho z Luisových zlodějských kumpánů. V jednu chvíli to vypadalo, že byl z filmu vyškrtnutý po tom, co jej řada žen obvinila ze sexuálního zneužití. Podle informací serveru Variety však jeho postava nebyla součástí scénáře nikdy. Nabízí se tak otázka, zda se vrátí alespoň Louis (Michael Peña), anebo tentokrát nebude prostor pro nikoho ze Scottových zlodějských spojek.

Snímek se začne natáčet zřejmě v červenci a to primárně v ateliérech v Londýně. Objevily se však zprávy, že by štáb měl natáčet alespoň nějaké záběry v turecké Kappadokii. Oblast je známá budovami tesanými přímo do homolovitých skal. Mohla by snad právě takováto architektura sloužit jako kulisy města někde v hlubinách kvantové říše?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto: Marvel

Zdroje: Mens Health, Deadline, Murphys Multiverse, Variety

Galerie: 4

Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák? | Fandíme filmu Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák? | Fandíme filmu Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák? | Fandíme filmu Ant-Man 3: Vrátí se starý známý záporák? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest