Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society

Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dwayne Johnson se vypravil na Comic-Con. V Black Adamovi se vrátí postava známá z předchozích DC filmů.

DC Films nějakou grandiózní prezentaci na letošní Comic-Con nepřivezly. Na panelu každopádně vystoupil Dwayne Johnson, aby představil svou dlouhá léta hypovanou novinku Black Adam. Nejzajímavější na celé prezentaci bylo asi to, když se The Rock „vznesl“ na pódium přímo v kostýmu. Pak už spolu s režisérem Jaumem Colletem-Serrou a hereckými kolegy nabízel více či méně zajímavé detaily.

Snímek byl včera dokončený. Jeho cílem je odstartovat spolu s Black Adamem a týmem Justice Society „novou éru DC univerza“, ať už to znamená cokoliv. Justice Society má přinést do snímku mladistvou energii. Samotný Black Adam je prý něco jako Drsný Harry – tedy někdo, koho potřebujete, aby to vzal do ruky, když je celý systém zkorumpovaný a je nezbytné se proti němu vymezit.

The Rock byl dotázaný na to, zda by v souboji vyhrál Black Adam nebo Superman. Odpověděl, že by nakonec záleželo na tom, kdo by Supermana zrovna hrál. Před začátkem Comic-Conu se šuškalo, že by sena něm mohl překvapivě objevit samotný Henry Cavill, to se nicméně nestalo. Jediným „překvapením“ tak bylo, když jsme se dozvěděli, že se ve snímku vrací Viola Davis jako Amanda Waller. V sále se pak promítaly různé upoutávky, kde bylo vidět, že Black Adam bude často své oponenty trhat na kusy. Online byl uvolněný alespoň následující teaser a v galerii najdete fotky.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 20. 10. 2022.

Podklady a foto: Warner Bros., Comic-Con v San Diegu

Galerie: 8

Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu Black Adam: Nový teaser trailer staví The Rocka proti Justice Society | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest