Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky

Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Střet se Shazamem na pořadu dne zatím není, ale poznat bychom se měli s jinými superhrdiny.

Už nějakou dobu víme, že Dwayne Johnson vtrhne v prosinci 2021 na plátna kin jako Black Adam. Tenhle superhrdinský debut se dlouho připravoval a Warneři jej nechtěli uspěchat. Současně bylo jasné, že si chvíli bude muset počkat, než se střetne se Shazamem, svým ultimátním nepřítelem. Tohle dostaveníčko se rozhodně hned tak konat nebude, avšak v připravovaném snímku se dočkáme jiných charakterů z DC Universe. Údajně už původní scénář obsahoval postavy jako Hawkman a Doctor Fate, přičemž se zdá, že záměr se nezměnil. V rozhovoru pro server ScreenRant byl Johnson tázán na střet Black Adama a Shazama, leč dle očekávání odpověděl, že tuhle konfrontaci si tvůrci schovávají na později. Čeho bychom se ovšem dočkat měli, je představení tzv. JSA čili Justice Society of America. Jedná se o tým superhrdinů, který se v komiksech prvně představil ve čtyřicátých letech a původní složení bylo následující: Doctor Fate, Hour-Man, Spectre, Sandman (Wesley Dodds), Atom (Al Pratt), Flash (Jay Garrick), Green Lantern (Alan Scott) a Hawkman (Carter Hall).

Momentálně nelze říci, koho z nich v případě Black Adamova originu skutečně uvidíme. Server ThatHastagShow uvádí s odkazem na interní zdroj ze studia, že by se snad měli objevit Hawkman, Atom Smasher a Stargirl. Warneři prý již začali hledat vhodné kandidáty, ale tuhle informaci je třeba brát s rezervou. O scénáři samotném se totiž neví vůbec nic.

Dole v galerii si můžete připomenout, jak je JSA v komiksech vyobrazována.

Black Adam je v komiksech vykreslovaný buď jako úhlavní nepřítel Shazama nebo jako samostatný antihrdina, který je dohnaný k extrémním činům po tom, co jeho rodina ve Starém Egyptě hodně trpěla v otroctví. Jeho síly pocházejí od egyptských božstev a jsou srovnatelné s Shazamovými – má nadlidskou sílu, je prakticky nezranitelný, létá atd. Režie se ujme Jaume Collet-Serra.

Zdroje: ScreenRant, THTS

Galerie: 8

Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu Black Adam: The Rock si na pomoc přivede další superhrdinské parťáky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest