Ballerina: Dámský příběh ze světa Johna Wicka si vybral herečku do hlavní role

Ballerina: Dámský příběh ze světa Johna Wicka si vybral herečku do hlavní role | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Poznáme novou schopnou vražedkyni, jež doplní nezastavitelného Keanu Reevese.

Příští rok se dočkáme regulérního Johna Wicka 4 s Keanu Reevesem v hlavní roli. Zároveň se ale chystá také spin-off Ballerina. Ten je zasazený do stejného světa vrahů, jako Johnův příběh, hlavní hrdinkou tentokrát nicméně bude mladá žena. Ta se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny.

Postavu jsme kratičce mohli zahlédnout v Johnu Wickovi 3, kde jsme krátce potkali baletku trénovanou jako vražedkyni. Ve snímku baletku ztvárnila Unity Phelan, profesionální tanečnice, rychle se však ukázalo, že v chystaném filmu bude roli hrát někdo jiný. Nějakou dobu o úlohu jevila zájem Chloë Grace Moretz, teď už však víme, koho si do role vybrala samotná produkce.

Pokud se během jednání nic nepokazí, titulární baletku ztvární Ana de Armas. Její ladné akční pohyby jsme mohli čerstvě vidět v bondovce Není čas zemřít, už před tím na sebe skvěle upozornila ve filmech jako Na nože nebo Blade Runner 2049. Má herecké i pohybové nadání a je patřičně subtilní na to, aby se typově hodila na roli baletky.

Není zřejmé, zda se ve filmu objeví Keanu Reeves, ale předpokládá se, že alespoň cameo by měla mít Anjelica Huston, jako „Ředitelka“, šéfka vražedného baletního programu. Snímek režíruje Len Wiseman (Underworld, Total Recall), scénář napsal Shay Hatten (Armáda mrtvých, John Wick 3). Režisér wickovské série Chad Stahelski se podílí na sérii jako producent. Rozpočet snímku by se měl pohybovat mezi 50 a 80 miliony dolary, tedy zhruba mezi úrovní Johna Wicka 2 a 3.

Foto je ilustrační: John Wick

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Ballerina: Dámský příběh ze světa Johna Wicka si vybral herečku do hlavní role | Fandíme filmu Ballerina: Dámský příběh ze světa Johna Wicka si vybral herečku do hlavní role | Fandíme filmu Ballerina: Dámský příběh ze světa Johna Wicka si vybral herečku do hlavní role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest