Bullet Train: Brad Pitt jako zabiják s vtipem v novém traileru

Bullet Train: Brad Pitt jako zabiják s vtipem v novém traileru | Fandíme filmu
Sony
Přezdívají mu „Beruška“, ale nenechte se zmást – krovky natrhne on vám.

Je tu další upoutávka pro akčňák Bullet Train. V tom Brad Pitt v polovině letních prázdnin nasedne na palubu vysokorychlostního vlaku, kde na něj čeká zdánlivě jednoduchý úkol. Sebrat jeden kufřík. Ústřední protagonista s kódovým označením „Beruška“ měl nějakou dobu smůlu, a tak by tahle zakázka mohla být na rozehřátí docela vhodná. To by se ale ze všech kupé vlaku nesměli vynořit další nebezpečí profíci, kteří pasou po tom samém kufříku.

Aktuální trailer přidává na tom, co sedělo už v tom předchozím. Brad Pitt je prostě magnetická osobnost a role lehce smolařského agenta, který často dostává na budku, sám rozdá spoustu ran a ještě to dokáže peprně okomentovat, mu dost sedí. Zábavně působí i směska jeho oponentů a jednotlivé rvačky se také tváří, že by jim nemusela chybět hravá choreografie. Co mně osobně stále nesedí, je zasazení děje do prostředí, kde cokoliv krom vnitřku vagonů viditelně vytvořily digitální triky, a jinak hezky zemitému snímku to zbytečně dává „umělou příchuť“. Jak zatím Bullet Train působí na vás?

Bullet Train je akční thriller zasazený na palubu vysokorychlostního vlaku. Na palubě cestuje pět profesionálních zabijáků, kteří zjišťují, že úkoly, které jednotlivě dostali, jsou vzájemně propojené. Jako zabijáci ve snímku vystupují Brad Pitt jako Ladybug, Joey King jako Prince, Andrew Koji jako Kimura, Zazie Beetz jako Hornet a Aaron Taylor-Johnson a Brian Tyree Henry jako duo Tangerine a Lemon. V dalších rolích hrají Sandra Bullock, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny, Pasha D. Lychnikoff nebo Miraj Grbić. Snímek natočil David Leitch, scénář napsal Zak Olkewicz, původní knižní předlohu Kōtarō Isaka. Datum české premiéry je stanoveno na 4. srpna.

Podklady a foto: Sony

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest