Kick-Ass: Roli Nicolase Cage málem dostal Brad Pitt

Kick-Ass: Roli Nicolase Cage málem dostal Brad Pitt | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér vysvětlil, proč to nakonec neklaplo.

Ve filmu Kick-Ass z roku 2010 jsme se setkali s teenagerem Davem Lizewskim, který se chtěl po vzoru Batmana nebo Spider-Mana stát superhrdinou v reálném životě. Jeho touha byla natolik silná, že na sebe navlékl zelený kostým a vydal se do ulic konat dobro pod přezdívkou Kick-Ass. Jak se ale sám poději přesvědčil, ve městě nebyl jediný, kdo se schovával za masku. Hit-Girl a Big Daddy byli toho jasným příkladem a Kick-Assovi předvedli, jak se pořádně bojuje se zločinem. Big Daddyho ztvárnil Nicolas Cage, ale role se málem ujal Brad Pitt, který byl původní volbou režiséra Matthewa Vaughna.

Vaughn prozradil, že do takového projektu by se v té době žádné studio nepustilo, ale podařilo se k němu přivést Pitta jako producenta, s nímž před lety Vaughn spolupracoval na filmu Podfu(c)k Gyue Ritchieho. Nakonec si herec Big Daddyho nezahrál, protože krátce nato se Pitt připojil k Hanebným panchartům od Quentina Tarantina. Roli tak uzmul Cage, u něhož Vaughn věřil, že pro jeho velkou lásku ke komiksům pochopí, jak nejlépe postavu zahrát.

I když to s Pittem nevyšlo, mě osobně to nijak nemrzí, Cage v roli bavil a Big Daddy patří k jeho lepším rolím. Co vy na to?

Zdroj: Screen Rant (THR)

Kick-Ass

16.04.2010 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi
Info o filmu

Galerie: 2

Kick-Ass: Roli Nicolase Cage málem dostal Brad Pitt | Fandíme filmu Kick-Ass: Roli Nicolase Cage málem dostal Brad Pitt | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest