Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn

Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Tessa Thompson a Chris Hemsworth mají v prvních ukázkách přesně tu správnou chemii, která k Mužům v černém patří.

Noví Muži v černém, alias Men in Black: International, se předvedli se dvěma (prakticky totožnými ) trailery. Co je podstatné, film v nich vypadá opravdu lákavě. Muži v černém z roku 1997 možná nepřepsali dějiny popkultury, nicméně doslova sršeli zábavností. Skvělá chemie mezi ústřední dvojkou, hlášky, zábavná mytologie, nejrůznější slizouni z vesmíru a zábavná udělátka. Prostě učebnicový příklad skvěle udělané letní blockbusterové zábavy. Žádné z dosavadních dvou pokračování nesahalo jedničce ani po kotníky a patrné to bylo vždycky už před premiérou, když z trailerů bylo cítit, že manažeři touží vyždímat svoji dojnou krávu, ale hravost se vytratila.

Teď je hravost zpátky, nebo to alespoň slibuje první trailer. Otráveného Tommyho Lee Jonese i nesmírně drahého Willa Smithe nechala série za sebou, ale i tak sáhla po osvědčeném receptu – tedy po zajímavé dynamice mezi agenty, hláškách, výstavbě fiktivního světa, legračních mimozemšťanech a stylových zbraních. U Chrise Hemswortha mám maličko obavu, že se jeho oblíbená poloha lehce natvrdlého, namyšleného a úspěšného alfa samce jednou přejí, ale zatím se mu daří každé nové komediální roli dát trochu odlišné nuance. Jeho agent H má skvělou reputaci, zjevně je schopný, ale tak trochu usnul na vavřínech a má všechno na háku. Plus nám přibyl britský akcent.

Tessa Thompson dostala roli nadějné kadetky, která má také sebevědomí na rozdávání, ale v kontrastu k „Háčkovi“ se agentka M teprve musí předvést. Na první pohled je patrné, kde postavy budou mít styčné i třecí plochy, takže zábava může začít. Ostatně, že tahle dvojka společně funguje, víme už z Thora: Ragnarok. Liam Neeson dvojici doplňuje jako klidná, rozumná síla v pozadí a Emma Thompson je jako vždy skvělá, jakožto úsečná šéfová, kterou na nesmysly neužije, ale s chutí se pobaví na účet vaší neschopnosti. Dosavadní ukázka akčních scén s velkými laserovými bouchačkami i nejrůznějšími vznášedly vypadá zatím hodně lákavě a decentní odkaz na předchozí filmy dává smysl.

Takže se zdá, že na nejlákavější akční oddechovku příštího roku, je úspěšně zaděláno. Dole v galerii je nový plakát a screenshoty.

Chris Hemsworth hraje Agenta H, britského šarmantního, i když trochu přitroublého agenta s bondovským nádechem. Tessa Thompson hraje Molly, mladou ženu, která ví o existenci mimozemšťanů a je odhodlaná stát se agentem Mužů v černém. Kumail Nanjiani hraje parťáka hlavních hrdinů Pawnyho, vtipného hláškaře, sexem posedlého mimozemšťana z civilizace, která sídlí na Šachovnici. Liam Neeson byl obsazen do pozice britského šéfa Mužů v černém, Emma Thompson se vrací jako Agentka O. Dále hrají Rafe Spall a Laurent Nicolas Bourgeois a Larry Nicolas Bourgeois.

Scénář napsali Matt Holloway a Art Marcum, režíruje F. Gary Gray, jedním z producentů je Steven Spielberg, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13. 6. 2019. Stejně jako starší filmy bude i ten nový pojednávat o speciálních tajných agentech, kteří dohlížejí na to, aby lidstvo nevědělo o tom, že na Zemi žijí mimozemšťané, a že se ti mimozemšťané chovají slušně.

Galerie: 14

Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu Men in Black: International : První dva trailery slibují fajn popcorn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest