Dannyho parťáci: Chystá se nový film s Margot Robbie

Dannyho parťáci: Chystá se nový film s Margot Robbie | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Vypravíme se krást do minulosti.

Série Dannyho parťáci od Stevena Soderbergha byla extrémně úspěšná a oblíbená. Vzala jednoduchý koncept: Sledujeme partu lupičů, kteří se snaží realizovat komplikovaný plán. Nesměly chybět nejrůznější překážky, zvraty a pořádná porce napětí. Dobře to fungovalo především díky Soderberghově skvělé režii a famóznímu obsazení v čele s Georgem Clooneym, Bradem Pittem a Mattem Damonem. Na film navázal ještě spin-off Debbie a její parťáčky z roku 2018. Ten nebyl špatný, ale úspěchu předchozí trilogie se nepřiblížil ani zdaleka.

Přesto studio Warner Bros. i nadále zkouší ze slavné značky něco vytěžit. Chystá se nový „parťácký“ film, tentokrát od dosavadních snímků zřejmě úplně oddělený. Děj totiž bude zasazený do Evropy 60. let minulého století. To je shodou okolností doba, kdy se odehrával prapůvodní snímek s Frankem Sinatrou v hlavní roli, jímž byla Soderberghova trilogie inspirovaná.

O zápletce nebo souvislosti s jinými filmy nevíme nic bližšího, jisté nicméně je, že do hlavní role rozpracovaného projektu se počítá s Margot Robbie. Ta se tak postupně usazuje v pozici herečky najímané na převzetí zajetých sérií – ujmout by se měla také Pirátů z Karibiku. Režírovat bude Jay Roach, jenž s Robbie natočil před třemi lety Šokující odhalení. Známý je snímky jako Blbec k večeři, Fotr je lotr nebo Austin Powers: Špionátor. Scénář píše nepříliš známá Carrie Solmon, jenž se podílela na seriálu Dobrý boj.

Projekt ještě není definitivně odsouhlasený, ale pokud se ve Warner Bros. skutečně usnesou na jeho realizaci, tak se má začít natáčet na jaře příštího roku.

Foto je ilustrační, Dannyho parťáci

Zdroj: Deadline

Dannyho parťáci

05.12.2001 | USA
Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Dannyho parťáci: Chystá se nový film s Margot Robbie | Fandíme filmu Dannyho parťáci: Chystá se nový film s Margot Robbie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest