Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků

Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pracovat ve Fox News "pod" Rogerem Ailesem asi nebyla pro mnoho žen moc velká zábava. Koukněte na teaser trailer napjatý jako kšandy.

O sexuálních predátorech slýcháme v posledních letech celkem často, neboť v určité době, dané atmosférou ve společnosti, začal praskat jeden hollywoodský či mediální skandál za druhým. Hvězdami natřískaný snímek Bombshell se zaměří na bývalého šéfa televizní stanice Fox News Rogera Ailese, jehož v létě roku 2016 obvinila ze sexuálního obtěžování moderátorka Gretchen Carlson. Americký mediální magnát a majitel této televizní stanice, Rupert Murdoch, se nejdříve Ailese zastal, avšak následně se obvinění začaly množit jako houby po dešti, tudíž bylo jasné, že pan ředitel bude nakonec odejit. Postupně vyšlo najevo, že Ailes měl vydírat a obtěžovat zhruba dvě desítky žen (alespoň ty jej oficiálně obvinily), přičemž obdobné praktiky využíval několik desetiletí.

Látka na první pohled hodně třaskavá a atraktivní, když rozhodně neuškodí znát alespoň ona výše uvedená základní fakta. Jinak totiž hrozí, že si teaser trailer moc neužijete, ačkoliv obeznámenější dívák ihned pochopí, proč že je v tom výtahu tak stísněná a napjatá atmosféra. Současně si nelze nevšimnout napěchovaného hereckého ansámblu, který nám skándal dozajista výživně přiblíží. Nestárnoucí Nicole Kidman si střihne roli Gretchen Carlson a Charlize Theron úlohu Megyn Kelly, což jsou reálné moderátorky, jež proti Ailesovi skutečně vystoupily. Třetí bloncka v pořadí, Margot Robbie, se pak ujme role producentky Kayly Pospisil, což by měla být smyšlená postava, leč jsem si jist, že nebude jen do počtu. Přicmrndávat budou například John Lithgow (Roger Ailes), Allison Janney, Kate McKinnon, Malcolm McDowell, Stephen Root, Mark Duplass, Alice Eve, Brigette Lundy-Paine, Liv Hewson nebo Alanna Ubach.

Na režijní sesli si vše pohlídal Jay Roach, což je týpek zodpovědný třeba za komedie jako Austin Powers: Špion, který mě vojel, Fotr je lotr či Blbec k večeři, ale taktéž za dramata typu Trumbo a Nástupce. Budeme věřit, že si vybere silnější chvilku a atraktivní tematiku nepohřbí jen kupou nezáživného žvanění. Scénář má pod palcem Charles Randolph (Sázka na nejistotu, Láska a jiné závislosti).

Snímek Bombshell přibližuje osud Rogera Ailese, nechvalně proslulého ředitele televizní stanice Fox News, který byl v roce 2016 obviněn z celé řady sexuální útoků. V hvězdnými blondýnkami nabitém životopisném dramatu mu to dají sežrat mimo jiné Nicole Kidman, Charlize Theron a Margot Robbie. Režíruje Jay Roach (Trumbo) dle scénáře Charlese Randolpha (Sázka na nejistotu). Česká premiéra byla stanovena na 2. ledna 2020.

Galerie: 6

Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu Bombshell: Herecky nabité drama o pádu mediálního bosse obviněného ze sexuálních útoků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest