Sestra 2: Pokračování hororového hitu už je na cestě

Sestra 2: Pokračování hororového hitu už je na cestě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Připravte si krucifixy, další snímek ze světa V zajetí démonů oznámil natáčení.

Další snímek, který byl ohlášený na letošním CinemaConu, je Sestra 2 (The Nun 2). Tedy pokračování hororu ze světa V zajetí démonů, kde je v centru pozornosti démon Valak, jenž na sebe bere podobu pekelné řádové sestry.

Přímo na prezentaci studia Warner Bros. v Las Vegas bylo oznámeno, že scénář snímku napsala Akela Cooper, podepsaná pod Zhoubné zlo Jamese Wana nebo třeba pod chystanou M3GAN. Následně ještě producent Wan na Facebooku dodal, že snímek už míří před kamery a jako režisér se jej chopí Michael Chaves, jenž už pro hororový svět Conjuringu natočil filmy La Llorona: Prokletá žena a V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz. V roli démonické jeptišky se vrací Bonnie Aarons.

Démon Valak se poprvé představil ve filmu V zajetí démonů 2, kde se s ním utkali manželé Warrenovi v Británii, v roce 1977. Následně démonická jeptiška dostala vlastní snímek The Nun (Sestra). Ten je zasazený do roku 1952 a je v tuhle chvíli dějově nejstarším filmem z celého univerza. Film se odehrával v rumunském klášteře, kde na jeptišky začne útočit skryté zlo. Šlo o jeden z nejhůře hodnocených snímků ze světa V zajetí démonů, ale zároveň to byl z celé ságy komerčně film nejúspěšnější, když při rozpočtu 22 milionů dolarů utržil pouze v kinech 365 milionů. O možném pokračování se tedy mluvilo už delší dobu a teď je definitivně příští návštěvou do světa Conjuringu.

Foto je ilustrační, z první Sestry

Zdroje: Collider, James Wan

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest