La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů

La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu nové filmové plakáty.

Horor La Llorona: Prokletá žena si odbyl premiéru na festivalu SXSW a první ohlasy ve většině případů oscilují kolem průměru. Všichni se shodují na tom, že snímek krom povrchního pohledu do mexického folkloru a mexické komunity v Los Angeles nenabízí nic nového. A pak už je na jednotlivých recenzentech, jestli je standardní řemeslo režiséra Michaela Chavese bavilo nebo nudilo. Vlastní obrázek si budeme moci udělat 18. 4., kdy má snímek českou a slovenskou premiéru.

Co je tak možná v tuhle chvíli nejzajímavější, je oficiální potvrzení toho, že film je součástí provázaného hororového světa V zajetí démonů. Už dříve si fanoušci všimli, že si v Prokleté ženě Tony Amendola zahrál otce Pereze, tedy postavu se stejným jménem, jakou hrál v Annabelle. Teoreticky mohlo jít o náhodu nebo nějakou nevinnou poctu – Perez je rozšířené příjmení a nikdo z filmařů napojení na Conjuring Universe nezmiňoval.

Po premiéře nicméně diváci potvrzují, že Amendola opravdu hraje stejnou postavu. Snímek se odehrává v Los Angeles v 70. letech, tedy pár let po událostech první Annabelle. Otec Perez v novince výslovně zmiňuje, že se před pár lety setkal s posedlou panenkou, a kdyby náhodou nebylo dostatečně jasné, koho tím myslí, objeví se Annabelle pro jistotu také ve flashbacích. V La Lloroně má otec Perez pouze vedlejší roli. I tak je ale pro fanoušky Conjuringu jistě zajímavou zprávou, že je provázaný svět zase o něco širší.

Dole v galerii najdete nejnovější fotky a plakáty snímku La Llorona: Prokletá žena.

La Llorona. Plačící žena. Strašlivý přízrak chycený mezi nebem a peklem, v pasti osudu, který zpečetila svou vlastní rukou. Už jen zmínka o ní nahání po generace hrůzu. Když ještě byla živá, utopila svoje děti v žárlivém rozhořčení a následně se s naříkavým pláčem vrhla do rozbouřené řeky za nimi a utopila se také. Od té doby jsou její slzy věčné. Jsou smrtící a ti, kteří v noci slyší její volání smrti, mají osud zpečetěný. La Llorona číhá ve stínech a živí se dětmi, v zoufalé snaze nahradit své vlastní. Jak století běžela, její touha byla stále neukojitelnější a její činy stále děsivější.

V roce 1970 v Los Angeles La Llorona číhá v noci na děti. Po tom, co sociální pracovnice ignoruje přízračné varování ženy podezřelé z ohrožování dětí, začne být společně se svýma dvěma malými dětmi sama vtahována do říše nadpřirozena. Jejich jedinou nadějí na přežití hněvu La Llorony může být kněz, který přišel o iluze a začal provozovat mystické rituály na pomezí strach a víry, aby udržel zlo na uzdě. Mějte se na pozoru před jejím mrazivým kvílením. Nezastaví se před ničím, až vás bude lákat do hlubin svého zármutku. Protože v jejích mukách nelze nalézt klid. Pro její duši není slitování. A před kletbou La Lorony není úniku.

Režíruje Michael Chaves. V hlavních rolích Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas, Patricia Velasquez a Raymond Cruz. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 18.4. 2019.

Galerie: 10

La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena JE součástí hororového světa V zajetí démonů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest