Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena

Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 4 obrázky
S režií filmu pomohl James Wan, jsou tu první odhady tržeb a nejnovější spot a plakáty.

V září dorazí do kin Sestra, další spin-off hororového Conjuringu. Snímek při propagaci sází především na ikonografii démona s podobou umrlčí řádové sestry. V jedné z reklam ji zkombinoval s klasickým prankem, jakých je internet plný už od té doby, co v rozumné rychlosti funguje video. Konkrétně se na Youtube před vámi požadovaným videem objevoval krátký šot, ve kterém se zdánlivě ztlumí hlasitost, pak se chvíli nic neděje a vzápětí na vás bafne démon Valak. Uživatelé si na reklamu stěžovali, protože ne každý samozřejmě o podobné vylekání stojí. Youtube po upozornění reklamu stáhl, protože seznal, že porušuje jeho pravidla, která zakazují inzerentům do reklam dávat cokoliv, co by mohlo šokovat nebo děsit. Reklamu si můžete přehrát níže, stejně jako další, obdobnou reklamu, kterou Sestra umístila pro změnu na Twitter.

Ať už za to vděčí reklamní kampani nebo čemukoliv jinému, podle prvotních odhadů by Sestra měla během prvního víkendu v Severní Americe utržit 32-37 milionů dolarů, což by ji stavělo zhruba na úroveň spin-offů s Annabelle. Hororová série je navíc velice levná a tím pádem patřičně výnosná. Rozhodně nehrozí, že bychom se se značkou Conjuring rok co rok nesetkávali i nadále. Sestru natočil Corin Hardy, ale zajímavostí je, že s režírováním filmu pomohl i James Wan, zakladatel a producent celé série. Hardy potřeboval vzhledem k omezenému počtu natáčecích dní používat vedle hlavního také pomocný štáb, a protože byl Wan zrovna po ruce, zhostil se jeho vedení osobně.

Níže si můžete přehrát nejnovější spot, ve kterém otec Burke (Demián Bichir) spadne do rakve a v galerii hledejte nejnovější plakáty a fotky.

Když mladá jeptiška v uzavřeném rumunském klášteře spáchá sebevraždu, jsou Vatikánem vyšetřením situace pověření kněz s pohnutou minulostí a novicka na prahu svého závěrečného slibu. Společně odhalují bezbožné řádové tajemství. Při konfrontaci se zlovolnou silou v podobě té samé démonické jeptišky, která terorizovala diváky v Conjuringu 2, nasazují své životy, víru i duše, když se klášter stává bojiště mezi živými a zatracenými.

V hlavních rolích hrají Demian Bichir a Taissa Farmiga, roli démonické jeptišky si zopakoval Bonnie Aarons. Režíroval Corin Hardy, podle scénáře Davida Leslieho Johnsona, Garyho Daubermana a Jamese Wana. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 6. 9. 2018.

Zdroje: EW, Deadline, Variety

Sestra

Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 5

Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu Sestra: Příliš strašidelná reklama musela být stažena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest