Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra

Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 14 obrázků
Prohlédněte si Jane Foster s kladivem, novou podobu Thora či Valkyrie a další filmové postavy.

Někteří marvelovští fanoušci doufají, že dnes bychom se mohli dočkat prvního traileru pro Thora: Lásku jako hrom (Thor: Love and Thunder). Ať už se nakonec poštěstí nebo nikoliv, jsou tu alespoň nové pohledy na jednotlivé postavy filmu, které se dostaly na veřejnost díky obalům nejrůznějších hraček, jež míří do prodeje.

Úplně nejzajímavější je obrázek Gorra, hlavního záporáka filmu. Gorra (řečeného „bohovraha“, jehož jsme představili ve starším článku) ve snímku ztvárnil Christian Bale a jak sami můžete vidět, tak i pod vrstvou make-upu a v ilustrované podobě je stále Christian k poznání. Popisek na obalu hračky říká, že Gorr vládne „zvláštní a strašlivou zbraní a nedovolí ničemu, aby se mu postavilo do cesty“. Dosud jsme Gorra mohli vidět prakticky jen na fotkách z natáčení, kde se jej štáb snažil před zraky veřejnosti ukrýt.

Pak je v galerii Mighty Thor, alias Jane Foster (Natalie Portman). O té popisek hračky říká, že se její život navždy změnil, když se tajemným způsobem stala držitelkou kladiva Mjolnir a moci Mighty Thora (Mocného Thora). V minulosti jsme mohli vidět, že Portman kvůli roli výrazně zesílila a díky fotkám z natáčení máme alespoň rámcovou představu o tom, kde ke kladivu přišla.

Novou zbroj Valkyrie (Tessa Thompson) jsme mohli vidět na uniklé fotce ze zákulisí. Hračky na zbroj nabízí celkem nerušený pohled. Postava je tu označena jako „Král Valkyrie“ a dozvídáme se, že když nebezpečný návštěvník ohrožuje život v Novém Asgardu, je král Valkyrie donucena ještě jednou pozvednou meč a bránit svůj lid. Lze předpokládat, že oním nebezpečím nebude nikdo jiný, než právě Gorr.

Novou podobu Thora (Chris Hemsworth) už jsme vidět mohli, nicméně opět máme možnost si prohlédnout jeho novou, žluto-modrou zbroj. Pak je tu ještě jeho „civilní“ oblečení, v němž zřejmě bude ustrojený v čase, co společně stráví se Strážci Galaxie. (Civilní oblečení nám odhalily jedny z vůbec prvních fotek z natáčení). Můžete si všimnout, že Thorovo zdánlivě obyčejné tričko pořád nepostrádá vizuální motivy z jeho zbroje. Zajímavé je, že v téhle podobě je syn Odinův označený jako „Ravager Thor“. Peter Quill sice kdysi býval členem Ravagers, patří mezi ně i Yondu nebo Kraglin, ale proč by s nimi najednou měl být spojován Thor? Buď je na popisku hračky cosi nepřesného, nebo se při hrdinově putování po vesmíru přihodilo něco, o čem se podrobnosti teprve dozvíme. Také o Thorovi se z obalu hraček dozvídáme, že se střetne se „strašlivým novým nepřítelem“.

Pokud jde o samotné Strážce Galaxie, tak ty zatím v hračkářské podobě reprezentují Groot a Peter Quill. Groot je asi o něco starší než v Avengers: Infinity War, ale to je asi tak všechno, co se k němu dá říci. Na hračce stojí pouze „Jsem Groot“ ;-). Zato u Star Lorda (Chris Pratt) je popiska docela podrobná. Dozvídáme se, že společně se Strážci Galaxie se vrací a spojí se se starými i novými přáteli, aby společně bránili galaxii před nebezpečným novým nepřítelem. Osobně jsem se domníval, že Strážce Galaxie uvidíme v Love and Thunder pouze někde v úvodu filmu, než Thora vysadí k jeho dalším dobrodružstvím. Avšak zmínka o „nebezpečném novém nepříteli“ mne svádí k myšlence, že by se i Strážci nakonec mohli zapojit do boje proti Gorrovi. Pokud jde o vizuální zpracování Quilla, tak si můžete povšimnout, že má o něco bohatší vousy než v minulosti. A trochu začíná připomínat svého otce – Ega, co myslíte? Porovnat to můžete dole v galerii.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 15

Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu Thor 4: Konečně pořádný pohled na záporáka Gorra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest