Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách

Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Chris Hemsworth a Strážci Galaxie už točí. Fotky ukazují nové kostýmy, kulisy i vesmírné zvíře.

Natáčení Thora: Love and Thunder sotva začalo a už jsou tu první fotky. Před pár dny se objevily první fotky kulis, teď jsou tu detailnější fotky kulis a následně mezi ně vkročili také herci v kostýmech. Na place byli k vidění Thor (Chris Hemsworth), Star-Lord (Chris Pratt), Nebula (Karen Gillan) a Kraglin (Sean Gunn). Dříve se spekulovalo o tom, že by scéna mohla představovat rodnou planetu záporáka Gora (Christian Bale), teď je patrné, že ať jde o jakoukoliv planetu, kulisa vznikla pro scénu se Strážci Galaxie (které se Gor teoreticky může účastnit, ale také nemusí). Pojďme si ale jednotlivé fotografie společně projít:

První fotky blíže ukazují kulisy a jejich stavbu. Vypadá to, že Strážci s Thorem přistáli na nějaké planetě, která je posetá troskami. Nevíme, zda Strážci do něčeho nabourali, něco zničili, trosky už tu byly, nebo jaká je situace. Schody před modrým pozadím vypadají jako schody do lodi Benatar, kterou Strážci už nějakou dobu létají.

Na dalších fotkách jsou vidět detaily trosek a také nácvik kaskadérské scény. Z té si dokonce tady můžete pustit video. Kaskadéři tahají za provaz. Budou se Strážci s Thorem přetahovat s nějakou bestií? Budou se snažit něco vytáhnout? Nebo lano pouze pomáhá simulovat nějaký zápas s digitální příšerou, nebo třeba silovým polem? Uvidíme.

Tyhle fotky ukazují novou podobu Thora. Podle některých vzhledově připomíná Erica Matersona, který v komiksech na čas zastával Thorovo místo v sérii Thunderstrike. Ve filmech však namísto záměny očekávejme spíš jen inspiraci komiksovým vzhledem. Klíčové je, že Thor je opět ve špičkové formě. Takže pokud Asgarďané nemají extrémně rychlý metabolismus, můžeme předpokládat, že se scéna odehrává až delší dobu po událostech Avengers: Endgame, kde měl Thor nadváhu.

Také Star-Lordův kostým doznal změn.

Nová podoba Nebuly.

Sean Gunn se zjevně nevrací jen jako Rocket Raccoon, kterého na place hraje, ale také jako Kraglin.

A nejvíc lidí nakonec možná překvapila tahle fotka, na které vidíme na place jakési zvíře. Podle některých fanoušků je to buď Toothgrinder nebo Toothgnasher, což jsou v komiksech božští kozlové inspirovaní severskou mytologií, kteří tahají Thorův kočár. Co myslíte? Potkáme něco obdobného i ve filmu? Dejte vědět v komentářích.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel

Galerie: 4

Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Nové kostýmy Hemswortha a Strážců na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest