Thor: Love and Thunder – První pohled na záporáka v podání Christiana Balea

Thor: Love and Thunder – První pohled na záporáka v podání Christiana Balea | Fandíme filmu
Marvel Studios
Příští Thorovo dobrodružství odstartovalo dotáčky.

Hlavní část natáčení marvelovky Thor: Love and Thunder skončila na konci května. Teď se filmaři znovu sešli v americkém Malibu k dotáčkám. A během těch se fotografům poštěstil kardinální úlovek. Dočkali jsme se vůbec prvního pohledu na záporáka. Tím je ve snímku Gorr the God Butcher, jehož hraje Christian Bale. Jak můžete vidět na fotkách, Bale má namaskované celé tělo, aby vypadal co nejvíc jako bělostný komiksový padouch. Štáb se herce snažil před čočkami zvědavých fotoaparátů krýt pláštěm, ale jak můžete vidět, tak docela se to nepodařilo.

Gorr the God Butcher, čili Gorr, řezník bohů, je v komiksech postavou s tragickým osudem. Původně je to dobrák, který však žije na nehostinné planetě plné náboženských fanatiků. Gorr při neštěstích postupně přijde o ženu a děti, což jej přiměje k tomu, aby zpochybnil existenci bohů. Za své rouhání je vyhnán z komunity, ale během následného putování na vlastní oči vidí boha spadnout z nebes. To, že bohové skutečně existují, ale dopustí utrpení, jej rozzuří. Sebere padlému bohovi jeho mocnou zbraň, Necrosword, a zavraždí jej. Následně se zařekne, že zabije všechny bohu mnohovesmíru. Jeho záměr mu výrazně usnadní, když objeví způsob, jak cestovat v čase.

Zatím nevíme, jak moc se filmaři budou komiksů držet, ale minimálně u zpracování jeho podoby je inspirace zřejmá.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest