Thor: Love and Thunder – První pohled na Jane v plné zbroji

Thor: Love and Thunder – První pohled na Jane v plné zbroji | Fandíme filmu
Marvel Studios
V příštím Thorově filmu převezme kladivo Natalie Portman, konečně je tu alespoň první pohled na to, jak zhruba bude vypadat v plné zbroji.

Thor: Love and Thunder pomalu prochází postprodukcí a na pořádné oficiální propagační materiály si budeme muset ještě docela dlouho počkat. Zatím na sítích začala kolovat alespoň fotka trička (na konci článku), které členové štábu dostali jako dárek na rozloučenou po skončení natáčení. Na tričku je vyvedený artwork s ústřední trojicí postav – s Thorem, Valkyrie a Jane Foster. Thora (Chris Hemsworth) jsme na řadě fotek z natáčení mohli vidět ve více či méně civilním oblečení, tady je v plné zbroji. Ta si prošla jistými úpravami, které brnění odlišují od těch, které Odinův syn nosil v předchozích filmech. Také Valkyrie (Tessa Thompson) má na sobě zřejmě novou zbroj.

Největší pozornost fanoušků však přitahuje první pohled na Jane Foster v plné zbroji. Už když byl Thor: Love and Thunder před dvěma lety oznámený na Comic-Conu, tak režisér Taika Waititi oznámil návrat Natalie Portman do role Jane a odhalil, že po vzoru komiksů převezme Thorovo kladivo. Teď na výtvarném návrhu můžeme vidět rovnou její plnou zbroj. Zatím úplně přesně nevíme, proč vlastně Jane získá Thorovy síly, nicméně fotky z natáčení naznačily alespoň to, jakým způsobem k nim přijde.

Na titulce je společná fotka Chrise Hemswortha a Chrise Pratta ze zákulisí filmu, kterou Thorův představitel sdílel, když přál před pár dny Chrisu Evansovi ke 40. narozeninám.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Zdroje: Love and Thunder News, Chris Hemsworth

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest