All Fun and Games: Sadistická hra bratří Russoů probudí démona

All Fun and Games: Sadistická hra bratří Russoů probudí démona | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Režiséři Avengers pomohou na svět prastarému zlu. Novinku točí další avengerský režisér.

Když bratři Russoovi netočí filmy, tak je alespoň produkují. Často skrze vlastní společnost AGBO. Z pozice výkonných producentů pomáhají na svět také snímku All Fun and Games (zhruba „Jen zábava a radovánky“). Nový hororový thriller začal před pár dny svoje kanadské natáčení.

 

Snímek pojednává o dvou dětech, které hrají hru se svým starším, sadistickým bratrancem a při tom probudí krutou bytost známou jako „The Skarrow“. Snímek slibuje „letní zábavu pro mladé diváky“.

V hlavních rolích vystupují Asa Butterfield (Sex Education) a Natalia Dyer (Stranger Things). Dále hrají Benjamin Evan Ainsworth (nový Pinocchio), Keith David (Greenleaf) a Annabeth Gish (Zánik domu Usherů). Snímek společně natočili Ari Costa a Eren Celeboglu. Costa je dlouholetým spolupracovníkem Russoů – pracoval jako jejich asistent, popřípadě jako jeden z pomocných režisérů Avengers: Endgame či Vyproštění. Právě vyproštění natočil jako hlavní režisér Sam Hargrave, který taktéž začínal jako pomocný režisér pod Russoovými a teď to vypadá, že má našlápnuto k vlastní slušné režisérské kariéře. Tak snad i Cost potvrdí, že bratři mají na autory dobrý čuch. Celeboglu je Costův parťák – natočil s ním krátký film The Internet Kills. Jako producentka navíc na snímku pracuje ještě Angela Russo-Otstot, sestra Joa a Anthonyho, jež se podílela na snímku a produkci snímku Cherry, který bratři uvedli v minulém roce.

Titulní foto je ilustrační - Asa Butterfield v Sex Education

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

All Fun and Games: Sadistická hra bratří Russoů probudí démona | Fandíme filmu All Fun and Games: Sadistická hra bratří Russoů probudí démona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest