Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu

Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu.

Už od roku 2011 píšeme o dalším pokračování série Policajt v Beverly Hills. Dlouho se zdálo, že jde o jeden z projektů, o němž se věčně blábolí, ale reálná práce je v nedohlednu. Nicméně, když v roce 2019 produkci převzal Netflix, už to vypadalo, že se reálně začne pracovat. Právě spolu s Netflixem Murphy po delší pauze začal konečně zase točit filmy a už delší dobu angažovaní režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah zrovna prožívali velký úspěch spolu s Mizery 3, takže v ně Hollywood získal důvěru.

Uplynuly ale tři roky a dosud se nic nestalo. A ještě nějakou dobu nestane. Hollywoodské zpravodaje totiž informují, že El Arbi a Fallah projekt opustili. Podle magazínu Deadline proto, že dostali příležitost natočit Batgirl, kterou právě dokončují. Už se podařilo najít náhradu, avšak pevné datum natáčení prozatím nebylo stanoveno.

Náhradníkem se stal Mark Molloy, pro něhož to bude první celovečerní film. Molloy se dosud živil jako režisér reklam, několik jich natočil například pro společnost Apple. V hlavní roli se vrací Eddie Murphy, produkuje znovu Jerry Bruckheimer. Na scénáři se dosud podíleli Josh Appelbaum, Will Beall a André Nemec. Nicméně to vypadá, že se projekt stále upravuje. Zajímavé je, že už loni se produkci podařilo získat finanční podporu od státu Kalifornie, ale stejně se natáčet nezačalo.

Akční série představila držkatého detroitského policajta Axela Foleyho, který je skvělý vyšetřovatel, ale dělá mu problémy držet se pravidel a rozkazů. Takže když zavraždí jeho dobrého kamaráda, pustí se na vlastní pěst do vyšetřování, které jej zavede do Kalifornie. První film pomáhal udělat z Eddieho Murphyho hvězdu první velikosti.

Foto je ilustrační - série Policajt v Beverly Hills

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu Dlouho odkládané pokračování populární akční série má další prodlevu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest