Likvidátor: Restart Arnoldova akčňáku je tu s trailerem

Likvidátor: Restart Arnoldova akčňáku je tu s trailerem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Hollywood po letech navazuje na akční výplach se Schwarzeneggerem.

Loni v září jsme vás informovali o tom, že vzniká nový Likvidátor. Původně jde o akční film s Arnoldem Schwazeneggerem z roku 1996. Novinka s názvem Eraser: Reborn (Likvidátor: Znovuzrození) si (alespoň na první pohled) ponechává z původního filmu pouze název. Arnold se nevrací, v hlavní roli jej střídá málo známý Dominic Sherwood (Lovci stínů: Nástroje smrti).

Hlavním hrdinou nového snímku je Mason Pollard (Sherwood), který se specializuje na „vymazání“ lidí. Svědkům, co vypovídai v nebezpečných případech a hrozilo by jim zavraždění, pomáhá nafingovat vlastní smrt, aby se mohli vypařit. Za poslední 25 let došlo k řadě technologických pokroků, ale základ práce je pořád stejný. Masona čeká další případ, kdy má vymazat Rinu, manželku mafiánského bosse, která se rozhodla proti manželovi poskytnout důkazy. Jak se dvojice snaží dostat z jihoafrického Kapského města, je jim v patách tým nelítostných zabijáků. Pollard byl podvedený, zrazený a jde mu o holý život.

Dále hrají Jacky Lai (V-Wars), McKinley Belcher III (Ozark) a Eddie Ramos (Animal Kingdom). Režíroval John Pogue (Deep Blue Sea 3). Scénář napsal Michael Weiss. Snímek dorazí na domácí video 7. června. Níže přiložený trailer naznačuje, že jde o klasické akční béčko, bez valné přidané hodnoty.

Titulní foto je ilustrační - Arnold Schwarzenegger ve filmu Likvidátor

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Likvidátor: Restart Arnoldova akčňáku je tu s trailerem | Fandíme filmu Likvidátor: Restart Arnoldova akčňáku je tu s trailerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest