Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem?

Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režiséři chystaného pokračování legendární série odhalili několik podrobností.

Policajt v Beverly Hills 4 je jeden z těch projektů který se chystá už opravdu dlouho (Jen u nás na webu o něm píšeme od roku 2013), pořád se mu nedaří odlepit od země a asi málokdo si myslí, že je natáčení filmu skutečně dobrý nápad. Eddie Murphy se k roli Axela Foleyho několikrát vrátit odmítl, protože mu nikdy nepřišel scénář dost dobrý na to, aby to dávalo smysl. V jednu chvíli to vypadalo, že je film zcela mrtvý, ale pak jsme se zhruba před rokem zcela nečekaně dozvěděli, že šanci s projektem nějak pohnout dostali belgičtí režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah, kteří na sebe upozornili snímkem Black, drsným dramatem z prostředí bruselských gangů.

Po více než ročním tichu se režiséři o filmu rozpovídali v holandské talkshow. Údajně museli projít jakýmsi castingem u Murphyho a producenta Jerryho Bruckheimera přesvědčili právě filmem Black. Film se má točit primárně v Detroitu s rozpočtem zhruba 50 milionů a momentálně se hledá představitel Foleyho protějšku. Film se odehrává řadu let po událostech třetího filmu a během té doby se z Axela stal zkušený polda z Beverly Hills. Teď se vrací do Detroitu, kde se střetne s drsným místním poldou. Režiséři zároveň zmínili, že představitele téhle role zrovna hledají a jako možné kandidáty zmínili Channinga Tatuma a Toma Hardyho.

Oba dva herci popravdě řečeno působí značně rozdílně, takže zatím těžko tipovat, v jakém duchu by vlastně filmaři chtěli, aby se snímek nesl. Jestli se projekt pohne opět někam dál, budeme vás dále informovat.

Policajt v Beverly Hills

30.11.1984 | USA
Akční, Komedie, Krimi
Info o filmu

Galerie: 6

Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 s Tomem Hardym či Channingem Tatumem? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest