Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer

Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Příživník na Jurském parku je od pohledu šílený (a laciný).

Letos do kin dorazí Jurský svět: Nadvláda. Je tedy načase, aby domácí videotrh dodal do distribuce laciné nápodoby, které se pokusí přiživit na slavném jméně. Jedním takovým snímkem bude i Jurassic Island, čili Jurský ostrov. Jak napovídá název, hlavním lákadlem mají být dinosauři. Nicméně tenhle film jde ještě dál.

Krom toho, že se hrdinové potýkají s dinosaury, se na ostrově vyskytují také toxické pijavice, které lidi mění v cosi, co nejde nazvat jinak než zombie. Čili v agresivní bytosti bez rozumu, co se vás snaží pokousat. V rámci béčkové zábavy samozřejmě platí, že čím šílenější, tím lepší. Teoreticky by tak obdobný snímek mohl být slušnou zábavou, zvlášť když si představíte, že by se o slovo mohli přihlásit zombie dinosauři. Jurassic Island má ale jednu, poměrně nepřekonatelnou bariéru: Triky vypadají odporně. Hezčí digitální dinosaury najdete v leckteré videohře a tohle je prostě ostuda, která většině seriózních filmových fanoušků tak maximálně poraní oči.

Oficiální synopse říká: Ava zjišťuje, kde se nachází její ztracený otec. Je na ostrově, jenž není zanesený v žádných mapách. V mytickém ztraceném světě, jenž předtím objevil její dědeček. V cestě na jurský ostrov se k ní přidává skupina dobrodruhů a vědců, tam se však rychle ukáže, že předchozí výpravu potkala katastrofa a hledání po ztraceném otci se rázem mění v boj o holé přežití. Ostrov je totiž plný dinosaurů a toxických pijavic.

Snímek zrežíroval Dominic Ellis, který napsal scénář společně s Tomem Jolliffem. V hlavních rolích vystupují Sarah T. Cohen, Alistair Stoneman, Jamila Martin-Wingett, Ray Whelan, Ricardo Freitas, Nicola Wright a Tony Goodall. Premiéra na VOD je stanovena na 5. dubna.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 5

Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu Jurassic Island: Dinosauři a zombie pohromadě v jednom filmu - trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest