Spider-Man: Tom Holland ubezpečuje fanoušky, že jej klidně bude hrát do smrti

Spider-Man: Tom Holland ubezpečuje fanoušky, že jej klidně bude hrát do smrti | Fandíme filmu
Sony Pictures
Představitel Petera Parkera v několika rozhovorech přiblížil, jak vidí svou pavoučí budoucnost.

S budoucností Toma Hollanda v roli Spider-Mana je to ošidné. Byly časy, kdy herec tvrdil, že bude roli hrát ještě léta. Jindy říká, že naprosto netuší, co vlastně bude a jindy se tváří, že má dost. Můžeme to přičítat Hollandově únavě po dokončení náročného Spider-Mana: Bez domova či jeho snaze vyjednat si do budoucna lepší finanční podmínky. V aktuálních rozhovorech nicméně fanoušky trochu uklidnil.

V rozhovoru pro Daily Mail opět řekl, že roli klidně bude hrát navždy, protože Spider-Mana miluje. Zároveň ale dodal, že v roli dosáhl všeho, čeho v ní dosáhnout chtěl, takže pokud by jej v tuhle chvíli studio znovu neoslovilo, tak by mu to příliš nevadilo.

V rozhovoru pro Esquire zase osvětlil, jak to myslel, když v nedávném interview řekl, že pokud bude roli hrát ještě ve 30 letech, tak dělá něco špatně. Tehdy to prý nemyslel tak, že by nad Spider-Manem ohrnoval nos, nebo si myslel, že je na hraní Spider-Mana v pozdějším věku cokoliv špatného. Prý se tehdy pouze snažil říct, že by tím zradil samotnou figuru Spider-Mana, pokud by se mu do třicítky nepodařilo předat pochodeň Milesovi Moralesovi, Spider-Woman nebo prostě nějakému dalšímu šťastlivci, který na sebe s velkou silou přijme velkou zodpovědnost.

Zřejmě se tedy nemusíme obávat, že bychom o Toma v roli přišli. To ale ještě nutně nemusí znamenat, že by se v ní vrátil brzy. Pro magazín Entertainment Weekly řekl, že už se sice s lidmi z produkce o další budoucnosti Spider-Mana bavil, ale zatím to opravdu byly jen nezávazné debaty. Budoucnost prý není pevně stanovená. Šéf Marvelu Kevin Feige, producentka Amy Pascal a šéf Sony Tom Rothman už prý podle Hollanda nějaký nápad určitě mají, ale momentálně prý o tom herec vůbec nic bližšího neví. A na budoucnost podle svých slov zatím vůbec nemyslí a prostě si užívá to, jak se veřejnosti líbil Spider-Man: Bez domova.

Foto: Marvel

Zdroje: EW, Daily Mail, Esquire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest