Tom Holland trvá na tom, že neví, zda se vrátí jako Spider-Man

Tom Holland trvá na tom, že neví, zda se vrátí jako Spider-Man | Fandíme filmu
Marvel Studios
Oblíbený představitel Petera Parkera znovu hovoří o tom, že je možná čas odejít.

Spider-Man: Bez domova utržil v pokladnách kin astronomické peníze (skoro 1,7 miliardy dolarů) a v historické pokladní tabulce obsadil úctyhodnou šestou příčku. Je tak jedině logické, že manažeři už mluví o tom, že tentokrát se mezi sebou nehodlají o další budoucnosti série dohadovat, ale rovnou plánují, co bude dál.

Komplikuje jim to neustále muž číslo jedna, tedy Tom Holland. Ten už před časem v rozhovoru tvrdil, že neví, zda se k roli ještě vrátí a v aktuálním interview pro oficiální Spider-Manův Youtube kanál na tom stále trvá. Herec uvedl:

„Pravda je taková – a mám za sebou propagační turné, kde jsem pořád jenom lhal – pravda je taková, že prostě nevím. Ať už se vám to líbí nebo nelíbí. [Spider-Man: Bez domova] byl tak výjimečný, jak jen mohl být. Zahrál jsem si s [Andrew Garfieldem a Tobeym Maguirem]. Hrát Spider-Mana může být docela osamělé, protože jsme to zažili jenom my tři. Takže zažít společné [natáčení] s těmihle dvěma byl neskutečný zážitek. Mám z toho úžasné vzpomínky. Takže nevím. Jedna moje část si myslí, že je ideální čas skočit ze střechy, zhoupnout se do západu slunce a nechat dalšího mladého šťastlivce, aby oblékl kostým. Ale kdo ví, třeba budu potřebovat...já nevím co, třeba nový barák...a vrátím se, abych shrábl další šek. [Spider-Mana] jsem dobře poznal a zbožňuju ho a zatím nejsem připravený se rozloučit. Ale jestli je čas se rozloučit, tak to udělám s hrdým vědomím, že jsem s ním dosáhl všeho, co jsem s ním dosáhnout chtěl. Zažít to společně s [Garfieldem a Maguirem] bude navždycky jeden z nejvýjimečnějších zážitků kariéry. Takže jestli nadešel čas, tak nadešel. Jestli ne, tak ne. Ale v tuhle chvíli zkrátka a dobře nevím.“

Cyničtí komentátoři se domnívají, že se Holland vrátí naprosto jednoznačně a jeho veřejné váhání je pouze vyjednávací strategií. Herci ve smlouvě zbývá povinnost už jen na další týmový film, a pokud se má upsat dalšímu samostatnému Spider-Manově příběhu, už to bude za nových podmínek. A vzhledem k tržbám „Bez domova“ si Tomovi právníci dají záležet na tom, aby ze spolupracujících studií Sony a Marvel vymáčkli takovou smlouvu, jaká bude připomínat megalomanské dohody, kterými se v minulosti mohl chlubit Robert „Iron Man“ Downey Jr. A když si během vyjednávání Tom stihne odpočinout od náročného mediálního kolotoče, na to se jistě zlobit také nebude.

Foto: Marvel

Zdroj: Oficiální Spider-Manův Youtube kanál

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest