Fantastická zvířata 3: Nový plakát nás bere do Bradavic

Fantastická zvířata 3: Nový plakát nás bere do Bradavic | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Starý dobrý fénix o sobě dává znovu vědět.

Na tuhle „pohádku“ pro maličko odrostlejší děti si ještě počkáme. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství do kin dorazí 14. dubna 2022. Nedávno byl zveřejněný úplně první trailer, který střet hrdinů s čarodějem Grindelwaldem blíže představil. Následně byl nově zveřejněný plakát, na němž jasně dominuje škola čar a kouzel v Bradavicích. To je zřejmý nostalgický signál pro dlouhodobé příznivce Harryho Pottera, že se mohou těšit na povědomé výjevy. Popředí potom vidíme ptáka fénixe, jenž je neodmyslitelně spjatý právě s Brumbálem. A kdo ví, třeba je to přímo Brumbálův Fawkes, nebo jedna z jeho předchozích reinkarnací. Plakát můžete vidět dole v galerii.

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce? V hlavních rolích Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Režíruje David Yates.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Fantastická zvířata 3: Nový plakát nás bere do Bradavic | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Nový plakát nás bere do Bradavic | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest