Fantastická zvířata 3: Příběh se vypraví do nových exotických lokací

Fantastická zvířata 3: Příběh se vypraví do nových exotických lokací | Fandíme filmu
Warner Bros.
Kouzelníci už po léta žijí skrytě i v zemích, kde byste to možná vůbec nečekali.

Podobně jako ve Spojených státech pořádá Hollywood CinemaCon, v Evropě se koná obdobná akce zvaná CineEurope. Jde o velký konferenční sjezd, kde velká filmová studia provozovatelům kin prezentují, co v následujícím období plánují uvést. Součástí prezentace bylo i představení Fantastických zvířat 3. Promítalo se krátké video z natáčení.

Server Deadline byl při popisu akce dost stručný, nicméně uvádí, že Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore (jak se Fantastická zvířata 3 budou jmenovat) se odehrávají ve 30. letech minulého století, nějakou dobu po předchozím filmu. Padla zmínka o tom, že uvidíme nová fantastická zvířata, staré oblíbence, víc magie a opět se podíváme do Bradavic.

A co je nejzajímavější, bylo uvedeno, kam všude po světě se v příštím příběhu vypravíme! Krom toho, že navštívíme dle předpokladů Velkou Británii a Německo, tak se podíváme také do Spojených států, Číny a Bhútánu! Což je zajímavá kombinace. Čínu s magií jistě řada z nás spojenou máme, ale Bhútán? To bude pro většinu fandů velká neznámá. Přiznám se, že nemám dostatečně detailní znalosti potterovské mytologie, tak mne případně opravte, ale při zběžném googlování žádné vazby čarodějného světa na Bhútán nenacházím.

Původně se měl třetí film z části odehrávat v Brazílii, ale z toho zjevně sešlo. Fanoušci spekulují o tom, zda jde čistě o scenáristickou změnu, anebo byla Brazílie momentálně zrušena kvůli covidovým komplikacím a její návštěvy se třeba ještě dočkáme v jednom z budoucích filmů. Dřívější zprávy uváděly, že si štáb prohlížel lokace ve Vietnamu a na Islandu, tak uvidíme, zda z lokací sešlo, nebo třeba bude právě Vietnam suplovat Čínu či Bhútán.

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce? V hlavních rolích Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Režíruje David Yates.

Foto je ilustrační - Fantastická zvířata 1

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest