Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda

Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 16 obrázků
Je tu vůbec první upoutávka pro Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.

Společnost Warner Bros. se momentálně soustředí na oslavu dvacetiletého výročí od premiéry snímku Harry Potter a Kámen mudrců. Na HBO tak běží vědomostní soutěž s tématem kouzelnického světa a zveřejňovány jsou také upoutávky pro chystaný speciál, ve kterém se po letech sejdou všichni klíčoví herci. Vedle retrospektivy nicméně kouzelníci hledí také do budoucnosti a dočkali jsme se díky tomu vůbec prvních záběrů ze snímku Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.

Tedy, abychom byli přesní, video začíná další retrospektivou, kdy se ohlíží za minulostí čarodějných filmů a vedle toho ukazuje také zápal fanoušků. V závěru videa nicméně už konečně následují očekávané nové záběry! V kratičké upoutávce promlouvá Brumbál (Jude Law) k Mlokovi (Eddie Redmayne) a odvíjí se rychlý sled výjevů. Vidíme starou známou čarodějnickou školu v Bradavicích. Do ní vchází skupina klaďasů, v tuhle chvíli složená z Mloka, Kowalskiho (Dan Fogler), Mlokova bratra Thesea (Callum Turner) a profesorka Eulalie "Lally" Hicks (Jessica Williams). Ti se setkávají s profesorem Brumbálem, který pro ně má nový nebezpečný úkol. Roztočený válec je zřejmě teleportační zařízení.

V následujícím záběru z hor zřejmě sledujeme, jak čarodějové vyjadřují věrnost černokněžníkovi Grindelwaldovi, hlavnímu záporákovi série. Grindelwald je vidět na obřích „obrazovkách“ a vůbec poprvé se nám v roli ukazuje nový černokněžníkův představitel Mads Mikkelsen, který nahradil Johnnyho Deppa. Víme, že Grindelwald má sídlo ukryté v horách v Německu, takže se možná díváme na Alpy, ale architektura působí spíš asijsky (a do Asie bychom se také měli podívat). V následujícím záběru je Grindelwald obklopený svými věrnými a tváří se samolibě. Tady jsme zcela evidentně v Evropě a scéna trochu připomíná Hitlerův nástup k moci.

Pak zřejmě vidím Vindu Rosier (Poppy Corby-Tuech), Grindelwaldovu věrnou přívrženkyni, jak po někom pálí z hůlky. Zřejmě po Mlokovi. Ten prchá se zachráněným tvorečkem skrz les. Následný záběr naznačuje, že v Bradavicích se stále vyučuje létání na koštěti a hraje Famfrpál. Hned na to jakási obří příšera chrlí oheň a docela tak dává zabrat Theseovi. A lehké to nemá v dalším záběru ani Kowalski. Pak je tu Brumbál se Zlatonkou, pokud se dívám správně, a v pozadí možná vidíme Asiaty. Jsme snad v Bhútánu nebo Číně, kam by série měla zavítat?

No a všechno vrcholí střetem Brumbála s Credencem (Ezra Miller), který nejspíš vypouští obskurus a trhá město kolem sebe na kusy. Podle nápisů můžeme usuzovat, že jsme v Německu, ale povšimněte si, že je scéna z nějakého důvodu zrcadlově překlopená. Jde pouze o nějaký střihačský trik pro potřeby marketingu? A nebo se v dané scéně kupříkladu něco děje s tokem času? Dejte vědět v komentářích, co vás napadá.

Ochutnávku si můžete přehrát níže, v galerii najdete jednotlivé momenty pozastavené, pokud vám něco uniklo. V pondělí nás čeká delší verze upoutávky, tak se nezapomeňte stavit.

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce? V hlavních rolích Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Režíruje David Yates.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 17

Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: První teaser ukazuje přeobsazeného Grindelwalda | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest