Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů

Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Představitel Kowalskiho Dan Fogler slibuje velkolepé bitvy a krátce pohovořil o přípravách třetí části série zasazené do časů před Voldemortem.

Fantastická zvířata 3 se po dlouhých odkladech měla před několika dny konečně začít natáčet. Nicméně kvůli světové pandemii koronaviru došlo k dalšímu odkladu. Herec Dan Fogler, který v sérii hraje Jacoba Kowalskiho, v rozhovoru pro SyFy uvedl, že všichni zkrátka čekají, co se bude dít a doufají, že se začne točit co nejdřív. O mnoho víc dělat nemohou.

Co je zajímavější, Fogler prozradil, že četl scénář a krátce se k němu vyjádřil: „Můžu potvrdit, že jsem četl scénář. Vývoj [mojí] postavy je krásný a hodně připomíná styl prvního filmu (pozn.: Z citace není zcela zřejmé, zda Fogler mluví pouze o svojí postavě nebo filmu jako takovém). Všechno to vyústí v masivní [kouzelnickou] válku, která se odehrává na pozadí Druhé světové války. Dovedete si tedy představit, že nás čekají epické bitvy.“

Druhá poznámka: Není také úplně zřejmé ani to, zda Fogler hovoří o vyústění ve spojitosti se třetím filmem nebo celou prequelovou pentalogií. První film se odehrával v roce 1926, ten druhý o rok později. Zdá se tedy, že ke druhé světové válce by mělo ještě několik let zbývat. Fanoušci navíc předpokládají, že celá série vyvrcholí soubojem Brumbála a Grindelwalda, ke kterému dle potterovské historie došlo až v roce 1945.

O třetím snímku toho zatím víme jen velice málo. Část děje se má odehrávat v Brazílii, zřejmě v Rio de Janeiru, část v Německu. Větší prostor by měla dostat profesorka Eulalie Hicks (Jessica Williams) z čarodějnické školy Ilvermorny. Měly by se vrátit všechny (významné) přeživší postavy z předchozího filmu. J. K. Rowling o snímku řekla, že by nám měl dát „odpovědi“ a Fogler v aktuálním rozhovoru dodal, že Kowalski se bude vypořádávat s tím, jak mu Queenie zlomila srdce. Cokoliv dalšího odhalí až budoucnost.

V hlavních rolích vystupují Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Johnny Depp, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner či Claudia Kim. Režíruje David Yates, scénář napsali J.K. Rowling a Steve Kloves. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 11.11. 2021.

Zdroj: SyFy

Galerie: 11

Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Brumbál a spol. směřují k velké válce čarodějů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest