Batgirl: Natáčení netopýří komiksovky začalo

Batgirl: Natáčení netopýří komiksovky začalo | Fandíme filmu
Warner Games
Zobrazit další 1 obrázek
Snímek by údajně měl být výchozím bodem pro samostatný film další superhrdinky od DC.

Nejen Bruce Wayne chrání ulice Gothamu. Tuhle povinnost na sebe bere také Barbara Gordon, dcera známého policejního komisaře. Její samostatný snímek Batgirl právě spustil natáčení, což veřejnosti oznámil jeden z režisérů, Adil El Arbi. Jak sami můžete vidět, Barbara ve snímku začíná jako členka policejního sboru. Také si můžete prohlédnout klapku s logem filmu (fotka je dole v galerii).

Přípravy natáčení probíhaly už několik měsíců a štáb točí v Glasgow, kde své scény mimochodem točil také The Batman (ale snímky by neměl být nijak propojené). Také víme, že J.K. Simmons začne své scény jako komisař Gordon točit až v lednu.

A nějaké ty drby nakonec? Insider Daniel Richtman tvrdí, že by snímek měl vést k samostatnému filmu Black Canary. O jeho přípravě jsme vás informovali letos v létě – podrobnosti viz samostatný článek.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. V hlavní roli Leslie Grace, jako komisař Gordon vystupuje J.K. Simmons. Dále hrají Brendan Fraser a Jacob Scipio. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max.

Titulní foto je ilustrační - Warner Games

Zdroje: Daniel Richtman I, II, Josh Horowitz, Adil El Arbi

Galerie: 2

Batgirl: Natáčení netopýří komiksovky začalo | Fandíme filmu Batgirl: Natáčení netopýří komiksovky začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest