Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film

Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Známe scenáristku, která se chystané komiksovky chopí.

Loňský snímek Birds of Prey představil hned několik komiksových hrdinek ze světa DC. Harley Quinn odešla do Sebevražedného oddílu, ale po většině zbývajících dam nebylo ani vidu ani slechu. Až dosud. Ke slovu, nebo spíš ke svému charakteristickému křiku, se hlásí Black Canary, zpěvačka a tanečnice se schopností vypouštět z hrdla sonické vlny.

Servery Cinelinx a Collider uvádějí, že hrdinka dostane vlastní celovečerní film, který podle všeho vzniká exkluzivně pro streamovací platformu HBO Max. Pro tu Warner vyvíjí menší projekty, které neuvede do kin. V hlavní roli se vrací Jurnee Smollett, jež roli ztvárnila v Birds of Prey. Jurnee se nedávno také perfektně předvedla v seriálu Lovecraftova země. A právě z něj si přivádí scenáristku nového projektu.

Tou se stává Misha Green, šikovná scenáristka a režisérka, jež krom Lovecraftovy země pracovala také na seriálech jako Hrdinové nebo Spartakus. Zatím není známo, zda Misha Black Canary také zrežíruje. V dohledné době ji čeká natáčení Tomb Raidera 2 a mělo by trvat poměrně dlouhou dobu, než budou mít obě dámy na Black Canary čas.

Foto je ilustrační, z filmu Birds of Prey

Zdroje: Cinelinx, Collider

Galerie: 5

Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu Black Canary po účasti v Birds of Prey dostane vlastní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest