Venom 2: První divácké ohlasy a velké odhalení

Venom 2: První divácké ohlasy a velké odhalení | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
První fandové viděli druhého Venoma. Titulková scéna slibuje velké překvapení.

V Londýně se poprvé veřejně promítal Venom 2: Carnage přichází. Tentokrát bohužel nemáme k dispozici ohlasy novinářů, ale pouze fanoušků, kteří byli na akci pozvaní. Jestli tedy v jiných případech bývají první ohlasy značně nekritické, tak tentokrát to platí dvojnásob.

Zaznívají tedy především superlativy. Pokud bychom si ale měli z diváckých ohlasů vzít něco konkrétního, tak to vypadá, že se snímek snaží být záměrně divoký. Tvůrci zřejmě vzali ty nejrozjetější aspekty prvního Venoma a ještě přitopili pod kotlem. Mluví se o zběsilé akci, zážitku jak z horské dráhy a správně vyšinutém Woodym Harrelsonovi v roli záporáka Carnage. Duchem je pak celý snímek popisovaný jako buddy komedie mezi Eddiem Brockem (Tom Hardy) a jeho symbiontem. Někdy zaznívá, že je film lepší než jednička, jindy zase to, že komu se jednička líbila, tomu se bude líbit i dvojka. Vlastní obrázek si budeme moci v našich kinech udělat 14. října.

Velká část fandů ale po projekci také zmiňuje, že hlavně nemáme nikam chodit po skončení filmu, protože titulková scéna je v tomhle případě opravdu zásadní. Popis scény se dostal na internet, takže pokud se chcete vyvarovat zásadnímu spoileru, přestaňte číst!

Podle dostupných informací v titulkové scéně filmu jsou spolu Eddie a Venom v domě kdesi na pláži a ukrývají se. Venom se s Eddiem podělí o kus svojí minulosti a následně se v televizi objeví Tom Holland jako Spider-Man. Venom řekne, že ho nenávidí, agresivně olízne obrazovku a je konec.

To by znamenalo, že se Venom do nějaké míry propojuje se světem Marvelu, nebo minimálně se Spider-Manem. Tvůrci nás na něco podobného lákají už dlouho a i sám režisér Andy Serkis na premiéře snímku uvedl, že otázkou není zda k propojení dojde, ale kdy k němu dojde. Tak budeme napjatě vyhlížet.

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 14. 10. 2021.

Foto: Sony

Zdroje: Reddit, Resetera, Ren Geekness, Howie Bling, IGN, Games Radar+

Galerie: 2

Venom 2: První divácké ohlasy a velké odhalení | Fandíme filmu Venom 2: První divácké ohlasy a velké odhalení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest