Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby

Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podle zákulisní zprávy už má Marvel rozvrženo, které novinky bude točit v roce 2023.

V poslední době se neoficiální zákulisní zvěsti docela naplňují. Jen včera Bill Murray potvrdil své obsazení do Ant-Mana 3, chvíli před tím byl oficiálně potvrzený drb o tom, že Will Poulter bude hrát Adama Warlocka. Zvědavým fandům tak nezbývá nic jiného, než dál pozorně poslouchat, co se kde šustne a doufat, že se vám s naší pomocí podaří většině fake news vyvarovat.

Nejnovější zákulisní informace vytáhl na světlo magazín The Geeks World Wide. Ten nedávno přinesl zprávu o tom, že v roce 2022 začne Marvel točit World War Hulk. A teď k tomu server přidává ještě podrobnosti o tom, co by se mělo točit v roce 2023.

Konkrétně by to měl být film s Thunderbolts, Fantastická čtyřka, Nova, seriálový spin-off snímku Black Panther: Wakanda Forever zaměřený na postavu Okoye a pokračování Shang-Chiho. Vedle toho se pak má točit ještě jakýsi tajuplný, dosud neodhalený projekt.

Thudnerbolts je v komiksech tým padouchů, či minimálně antihrdinů, kteří jsou využívaní ne nejrůznější černé operace. Za týmem často stojí Thadeus „Thunderbolt“ Ross, proto název Thunderbolts. Ve filmovém světě už se představila řada postav, které by do týmu mohly zapadat, jako jsou Baron Zemo (Daniel Bruhl), Winer Soldier (Sebastian Stan), US Agent (Wyatt Russell), Yelena Belova (Florence Pugh), Ghost (Hannah John Kamen), Justin Hammer (Sam Rockwell), Abomination (Tim Roth) a jistě další, na něž zapomínám. Ministra Rosse ve filmech hraje William Hurt, zároveň se ale objevila nová postava, Contessa Valentina Allegra de Fontaine, v podání Julie Louis-Dreyfus, která postupně začala v marvelovském světě dávat dohromady právě postavy podobného typu. Staví právě tým Thudnerbolts?

Nova je v komiksech původem pozemšťan Richard Rider. Má obří moc, kterou získal podobným způsobem jako Green Lantern, když mu sílu Nova Force předal předchozí Nova Prime (velitel Nova corps), umírající Rhomann Dey. Ve filmech od Marvelu nicméně zatím členové Nova corps žádné nadlidské síly neukázali a velitelkou byla Irani Rael (Glenn Close), zatímco Rhomann Dey (John C. Reilly) byl vedlejší, spíše komická postavička. Uvidíme tedy, jestli se o Nova corps. dozvíme něco, co jsme zatím neznali, nebo bude Novův zrod zpracovaný nějak jinak.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit.

Shang-Chi je superhrdina, který čerpá vnitřní sílu draka a ještě dokáže ovládat deset magických prstenů, jež mu dávají obrovskou moc. Je synem mocného zákulisního hráče, Mandarina, kterého ve snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech zastavil před tím, než na svět vpustil velké zlo. V závěru se setkal se členy Avengers a dozvěděl se, že svět je ještě složitější. My diváci jsme zjistili, že organizace Deset kruhů funguje i po otcově smrti, její vedení převzala sestra. O tom, co bychom mohli čekat od pokračování, zatím nevíme prakticky nic.

O tom, že vznikne nová série ze světa Wakandy, jsme se dozvěděli letos v únoru. Víme, že se na sérii bude podílet režisér Black Panthera Ryan Coogler a že jednou z postav (možná tou ústřední) bude Okoye (Danai Gurira)

Foto: Marvel

Zdroj: The Geeks World Wide

Galerie: 6

Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu Thunderbolts, Nova a další marvelovky mají zamířit do výroby | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest