Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin

Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu
20th Century Studios / Disney
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kromě toho Josh Trank prozradil, kdo by podle něj měl zrežírovat příští Fantastickou čtyřku.

Fantastická čtyřka dodnes patří k jedněm z nejdůležitějších a nejpopulárnějších značek celého vesmíru Marvel. Za necelých 60 let s touto čtveřicí vznikla řada skvělých komiksů, ve kterých se po jejich boku objevily jedny z nejikoničtějších komiksových postav (stačí zmínit jen Doctora Dooma). Přes to všechno k nim filmový průmysl nebyl zrovna nejpřívětivější. Například hned první filmová adaptace z roku 1994 byla tak špatná, že samotný Marvel zaplatil, aby se film nedostal do kin. Reputaci pak napravila ani dvojice nemastných neslaných filmů z let 2005 a 2007. Pomyslný hřebíček do rakve nakonec přišel v roce 2015, kdy Fantastická čtyřka schytala otřesné reakce jak ze stran kritiků, tak i fanoušků a stala se také velkým finančním propadákem.

O filmu je známo, že si zažil jednu z nejtěžších produkcí poslední doby. Jedna strana tvrdí, že do natáčení zásadně zasahovalo samotné studio Fox, které mělo problémy se směrem, kterým se vydával příběh režiséra Joshe Tranka. Druhá strana zase tvrdí, že byl problém v samotném režisérovi a jeho údajné nespolehlivosti. ať už to je každopádně tak, či onak, faktem je, že snímek podlehl rozsáhlým přetáčkám, které způsobily, že se z výsledného produktu stala citelně nesourodá směs.

Recenze si v té době ve většině případů skutečně nebraly servítky. Teď, po čtyřech letech, se však rozhodl snímek „zrecenzovat” sám Josh Trank. Ten si je zřejmě vědom toho, že z filmu nevzešlo to, co si původně představoval. Pochvalu vznesl hlavně k hereckému obsazení, každý je prý skvělým hercem, přičemž si je prý jistý, že je uvnitř výsledného produktu někde schovaný film, který by si tito herci zasloužili. Každý ze zúčastněných si prý přál takový film udělat, nakonec to však nedopadlo. V jednom snímku se jednoduše ukrývají dva, které mezi sebou navzájem bojují. Natáčení snímku však ani v nejmenším nelituje, jedná se o jeho součást

Na závěr pak ještě doplnil svou tužbu, aby příští Fantastickou čtyřku, která už vzniká v produkci Marvel Studios, zrežíroval Peyton Reed, který stojí za sérií Ant-Man. A aby si ve filmu střihl krátké cameo.

Má podle vás Josh Trank pravdu nebo byl problém úplně někde jinde? A kdo by měl zrežírovat příští Fantastickou čtyřku? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: Letterboxd

Fantastická čtyřka

07.08.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Režisér propadáku z roku 2015 po letech upřímně zhodnotil svůj počin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest