Ant-Man 3: S návratem známého záporáka se počítá

Ant-Man 3: S návratem známého záporáka se počítá | Fandíme filmu
Marvel
Třetí Ant-Man už se pilně natáčí. Štáb zatím prostřídal dva kontinenty.

Momentálně vrcholí marvelovská minisérie Loki a oči fanoušků se tak postupně začínají upínat k Ant-Man & The Wasp: Quantumania. Stále se totiž spekuluje o tom, jestli náhodou za vším, co se v Lokim děje, nestojí padouch Kang, o kterém s jistotou víme, že bude vystupovat právě ve třetím Ant-Manovi.

Nebude to ale jediný záporák, na kterého se můžeme těšit. Už v květnu fanoušky zaujalo, když představitelka Wasp Evangeline Lilly sdílela titulní stranu scénáře filmu a v příspěvku otagovala několik lidí včetně Coreyho Stolla. Ten v prvním Ant-Manovi ztvárnil padoucha Yellowjacketa. V závěru filmu se sice začal nekontrolovatelně zmenšovat, až se úplně vypařil, avšak když v kvantové říši mohla přežít celé roky Janet van Dyne, tak proč ne Yellowjacket.

Tehdy jsme mohli jen spekulovat, nicméně teď už to vypadá, že návrat Coreyho Stolla můžeme brát jako hotovou věc. Že se v nějaké podobě ve snímku objeví, tvrdí redaktorka Vanity Fair Joanna Robinson. Ta pravidelně dělá rozhovory s marvelovskými tvůrci a herci a chystá rozsáhlou knihu o marvelovském zákulisí, takže interní kontakty ve studiu určitě má. Uvidíme ale, kolik prostoru nakonec Yellowjacket ve snímku dostane, obsazení je už tak nabité.

Natáčení snímku jinak úspěšně běží, zhruba od začátku června. Hlavní základnu má štáb v Londýně, kde se využívá technologie virtuálních kulis, kterou zpropagoval seriál The Mandalorian. Štáb se tak ve stále poměrně nejisté domě může izolovat od zbytku světa a venku točit jen to nejnutnější (malý sekundární štáb například vyrazil do San Francisca točit budovy, které se následně využijí právě jako virtuální pozadí pro konkrétní filmové scény). Z původního obsazení jako první začal točit představitel hlavní role Paul Rudd a postupně se k němu připojují Evangeline Lilly, Michael Douglas i Michelle Pfeiffer.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto je ilustrační

Zdroje: Vanity Fair, Tyreek Hill,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest