Šuškanda z Marvelu: Údajně se připojili hned dva výrazní herci

Šuškanda z Marvelu: Údajně se připojili hned dva výrazní herci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Jedna legenda a jeden talent z nastupující generace se mají vypravit do vesmíru a mikrosvěta.

Z marvelovských luhů a hájů se vynořily dvě castingové zprávy. Ani jednu studio oficiálně nepotvrdilo. Ani jednu nepotvrdil žádný z velkých hollywoodských zpravodajů. Takže berte následující řádky určitě s rezervou a pro jistotu se neradujte předčasně. Nicméně, pokud by tenhle casting vyšel, spousta fanoušků by se nezlobila!

Začněme od té větší ryby. Vypadá to, že v Ant-Man and the Wasp: Quantumania by mohl vystupovat Bill Murray! Na herecké databázi Mandy se v kartě herce Johna Townsenda objevila informace, že byl najatý do projektu Dust Bunny jako photo double pro Billa Murrayho! Dust Bunny je krycí název pro třetího Ant-Mana. A photo double je herecký záskok, který se používá v momentech, kdy sice postava daného herce je na scéně, ale není příliš dobře vidět (většinou je někde v pozadí), a tak není třeba vytěžovat hereckou hvězdu, ale vystačíte si s podobně vypadajícím dublérem. A pokud štáb Ant-Mana 3 potřeboval dubléra Billa Murrayho, tak ve snímku zjevně hraje i samotný Murray. Tedy za předpokladu, že v databázi Mandy není chyba.

Těžko říct, zda by zrovna Bill Murray měl zájem o nějakou rozsáhlejší komiksovou roli, nicméně herci jako Matt Damon nebo Russell Crowe potvrzují, že si slavné celebrity v marvelovkách s chutí střihnou zábavná camea, takže kdo ví, třeba Murray také dostal v Quantumanii podobný štěk.

Zatímco zpráva o Murraym v sobě má díky databázi jistou míru uvěřitelnost, druhá novinka je v tuhle chvíli skutečně pouze drb. Server The Cosmic Circus uvádí, že se k němu donesly klepy, podle kterých by si Will Poulter mohl zahrát Adama Warlocka ve Strážcích Galaxie 3! Poulter na sebe upozornil v Letopisech Narnie: Plavbě Jitřního poutníka, dále vystupoval v sérii Labyrint, v Revenantovi nebo v Černobílé spravedlnosti. Měl být součástí chystané série Pán prstenů, avšak kvůli konfliktu v pracovním harmonogramu z LOTRa vycouval. The Cosmic Circus spekuluje, že tím konfliktním problémem mohli být právě chystaní Strážci Galaxie 3.

Zajímavostí je, že pokud se někde objeví nějaký nesmysl o projektech Jamese Gunna, tak je režisér často sám vyvrátí. V tomhle případě to neudělal. Je ale samozřejmě možné, že se k němu zvěsti o Poulterovi nedonesly. Gunn v minulosti odmítal potvrdit, zda se Adam Warlock ve Strážcích Galaxie 3 objeví, nicméně titulková scéna druhého filmu k němu poměrně jasně odkazovala a režisér zvažoval představení postavy už právě ve dvojce.

V komiksech je Adam Warlock uměle vytvořená bytost, která cestuje vesmírem, získává schopnosti obrovského rozsahu, dokáže různě pracovat s energiemi a je zdatným soupeřem pro ty nejmocnější marvelovské postavy. Původně byl vymyšlený jako určitá mesiášská figura a v jeho raných příbězích šlo najít biblické paralely. S postupem času se postupně stýkal se Strážci Galaxie, Fantastickou čtyřkou či Avengery a obecně je jednou z klíčových postav vesmírné části Marvel Universe.

Co říkáte? Objeví se ve světě Marvelu oba herci? Jeden z nich? A viděli byste je rádi?

Zdroje: Mandy, The Cosmic Circus

Galerie: 3

Šuškanda z Marvelu: Údajně se připojili hned dva výrazní herci | Fandíme filmu Šuškanda z Marvelu: Údajně se připojili hned dva výrazní herci | Fandíme filmu Šuškanda z Marvelu: Údajně se připojili hned dva výrazní herci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest