Indiana Jones 5: Antonio Banderas na prvních fotkách z natáčení

Indiana Jones 5: Antonio Banderas na prvních fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Lucasfilm
Bude nové Fordovo dobrodružství inspirované populární videohrou?

Nedávno jsme se dozvěděli, že premiéra Indiany Jonese 5 se o rok odkládá. Vzhledem k tomu tak vlastně ani nepřekvapí, že se snímek pořád ještě natáčí. Část štábu už zamířila do Maroka, kde se natáčejí divoké honičky tuk-tuků a automobilových veteránů. Zároveň ale stále dostáváme záběry z italské Sicílie, kde natáčí režisér James Mangold s ústředním hereckým obsazením.

Už nějakou dobu na místě točili Harrison Ford, představitel hlavní role, a Phoebe Waller-Bridge, představitelka nové Indyho dobrodružné parťačky. Teď se k nim však připojil ještě Antonio Banderas, představitel dosud neodhalené nové postavy. Ani po fotkách se toho k němu nedá říct mnoho nového. Zdá se, že je to lodní kapitán, ale o moc víc se ze snímků asi vyčíst nedá.

Zajímavý postřeh nicméně nabízejí zapálení fanoušci Indyho série. Ti mají pocit, že se některé záběry ze Sicílie nápadně podobají videohře Indiana Jones: Fate of Atlantis. Zřejmě asi nelze očekávat, že by snímek videohru vyloženě adaptoval, ale možná si z ní bere jistou výtvarnou inspiraci a skládá tak oblíbené hře poctu. Posuďte sami:

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 29. 6. 2023 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: Indiana Jones Adventure Outpost

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest