Indiana Jones 5 se opět odkládá

Indiana Jones 5 se opět odkládá | Fandíme filmu
Lucasfilm
Z Fordova hrdiny se začíná stávat opozdilec, jenž by se směle mohl v počtu odkladů začít porovnávat s Avatarem 2.

Indiana Jones 5 už byl odložený opravdu hodněkrát. Premiéra byla nejprve ohlášena na rok 2019, následně na rok 2020, 2021 a 2022. Teď byl oznámený další termín premiéry, kdy byl snímek opět odložený o rok. Nejnovější termín tvrdí, že film uvidíme v Česku 29. června 2023.

Premiéra se odsouvala už čtyřikrát, tak je trochu těžké uvěřit tomu, ze nový termín bude splněný. Na druhou stranu se letos začalo reálně natáčet, takže už je prakticky jisté, že snímek dříve či později uvedený bude. To v minulosti byla situace podstatně horší, když se nesčetněkrát přepisoval scénář a neustále se tak odkládalo už jen samotné natáčení. Indiana Jones 5 je přitom v přípravě prakticky od té doby, co Lucasfilm zakoupil v roce 2012 Disney.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest