Expendables: Místo čtyřky se na podzim bude točit spin-off se Stathamem

Expendables: Místo čtyřky se na podzim bude točit spin-off se Stathamem | Fandíme filmu
Millennium Films
Zobrazit další 1 obrázek
Stará akční parta se vrací a točit se bude snad už letos. Ale v jaké podobě to bude a v kolika vlastně filmech?

Koncem července Sylvester Stallone naznačil, že se snad konečně začnou chystat dlouho odkládaní Expendables 4. Od té doby jsme se dočkali řady nových informací, ve kterých aby se čert vyznal. Pojďme to vzít popořadě.

Začněme přímo u pramene, tedy u Sylvestra Stallonea. Ten na Instagramu napsal, že v říjnu zamíří na natáčení Spin-offu Expendables s pracovním názvem „Christmas Story“. Následně ještě v fanouškům v komentářích odpověděl na jejich dotazy. Napsal, že nejde o Expendables 4. Ve filmu sice vystoupí většina Postradatelných, ale hlavní postavou bude Lee Christmas, jehož v sérii hraje Jason Statham (proto „Christmas Story“). Dodatečně Stallone uvedl, že Arnold Schwarzenegger ve snímku vystupovat nebude.

V minulosti se objevily zprávy, že snímek zrežíruje D.J. Caruso (Oko dravce, Disturbia) a že scénář píše Max Adams (Nebezpečný náklad, Seal Team 6). Také se proslýchalo, že by film měl stát 70 milionů dolarů a měl by v něm vystupovat Tony Jaa. Točit se mělo v jihovýchodní Asii. Momentálně není jak ověřit, zda cokoliv z uvedeného momentálně platí, nicméně jsou tu další vodítka, která nám toho zřejmě odhalují víc.

Před několika dny koordinátor kaskadérů Buster Reeves sdílel fotku scénáře, na kterém je napsáno „Expendables 4“ a jako autor je uvedený Max Adams. Reeves ve svém postu naznačil, že na filmu bude spolupracovat se Stallonem, Stathamem a Dolphem Lundgrenem.

Je tohle spin-off se Stathamem, který zkrátka byl během příprav v interním prostředí pracovně označovaný jako Expendables 4? Nebo Adams napsal dva různé filmy ze světa Expendables?

Osobně se kloním k názoru, že jde o jeden film, který je zatím označovaný dvěma různými způsoby. Reeves v dalším postu sdílel fotku z kanceláře, kde je na zdi k vidění osm hereckých fotek. Zdá se, že na nich jsou Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent, Randy Couture a Tony Jaa. Jestli je tohle skutečně obsazení chystaného snímku, tak se máme na co těšit. Reeves navíc dodal, že tohle ještě není kompletní obsazení.

V minulosti se objevovaly zprávy, že studio Millennium plánuje po spin-offu se Stathamem natáčet regulérní čtyřku. Zda to po pandemii stále platí, jen těžko říct. Každopádně vše nasvědčuje tomu, že v říjnu by se měl točit film se Stathamem.

Foto: Millennium Films

Zdroje: Sylvester Stallone I, II, Buster Reeves I, II

Galerie: 2

Expendables: Místo čtyřky se na podzim bude točit spin-off se Stathamem | Fandíme filmu Expendables: Místo čtyřky se na podzim bude točit spin-off se Stathamem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest