Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan

Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Naděje umírá poslední, tak to třeba klapne ve vyhlížené čtyřce.

Fanoušci nostalgické akční frančízy Expendables: Postradatelní vždy doufali, že by se v některém z pokračování mohl objevit Jackie Chan. Oblíbený rodák z Hongkongu platil dlouhá léta nejen v Asii za hvězdu první svítivosti a roličku v týmovce Sylvestera Stallona by si bezpochyby zasloužil. Vždyť part vedle Slye a Jasona Stathama dostali třeba i Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Antonio Banderas, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes nebo Arnold Schwarzenegger. Bohužel, ačkoliv jednání proběhla, nakonec se na nás štěstí neusmálo. Proč to tedy nevyšlo?

Gravitas Ventures
Jackie Chan ve snímku Vanguard (2010)

Stallone má a dlouhá léta měl s Chanem přátelské vztahy, tudíž mu nabídku přirozeně adresoval. Nejprve se s ním počítalo do dvojky, jenže dohodu zhatil Chanův přeplněný diář, neboť byl smluvně vázán k produkci akčního dobrodružství Čínský zvěrokruh (CZ12). Pár měsíců po premiéře dvojky se dohadování rozjelo nanovo, ovšem Chan si dal podmínku, že chce mít ve trojce výraznou úlohu. Scénář však jeho ambice nenaplňoval, pročež z projektu vycouval.

Chan v minulosti několikrát zopakoval, že by raději natočil se Stallonem buddy akčňák, kde by se společně podělili o čas před kamerou. Očividně nemá problém být součástí hollywoodské produkce a ukázat se v týmovce, akorát nehodlá pouze přicmrndávat. Pakliže čtyřka bude na pořadu dne, pravděpodobně se znovu dočká telefonátu od Slye, přičemž uvidíme, co mu "Barney Ross" nabídne tentokrát.

Zdroj: ScreenRant

Foto: Lionsgate

Postradatelní 2

17.08.2012 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu Expendables: Proč se v akční sérii nikdy neobjevil Jackie Chan | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest