Sylvester Stallone nás láká na Expendables 4

Sylvester Stallone nás láká na Expendables 4 | Fandíme filmu
Lionsgate
Léta odkládané akční týmovce už zase svítá naděje.

Přípravy Expendables 4 už jsou trochu nekonečná písnička. O pokračování série se mluvilo už od premiéry trojky. Jenže ta měla slabé tržby, což na další natáčení trochu vrhlo stín. V roce 2015 se objevila zpráva, že snímek budou spolufinancovat Číňané a už v roce 2016 se mělo točit. Pak se ale střídavě uvádělo, že se projekt ruší, jen aby byl vzápětí znovu obnovený. Největší potíží bylo, když se Sylvester Stallone rozhádal s producentem Avim Lernerem, loni zase všechno začala brzdit pandemie.

Loni v listopadu Stallone už zase tvrdil, že neví, zda se ještě někdy vůbec dočkáme, jen aby Randy Couture letos v dubnu fanoušky překvapil, když v rozhovoru tvrdil, že se začne natáčet na podzim. A teď to vypadá, že jeho vyjádření nenápadně potvrzuje i Sly!

Ten bez jakéhokoliv dalšího komentáře na svém Instagramu sdílel fotku prstenu a napsal k ní, že právě dokončil návrh výtvarné podoby nového prstenu pro Expendables 4. A proč by vznikal výtvarný návrh prstenu pro Expendables 4, pokud by nebyli v přípravě…

Takže fanoušci akčních hvězd z 80. let mohou doufat, že se letos snad konečně čtyřka začne natáčet a ještě než borci odejdou do domova důchodců, tak si po mdlé trojce spraví reputaci.

Foto je ilustrační - Expendables

Zdroj: Sylvester Stallone

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest