Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava

Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu se připojil nový herec a staronový scenárista.

Natáčení Moon Knighta v Maďarsku zřejmě stále probíhá, nicméně tu máme o chystané marvelovské novince několik zajímavých zpráviček. Tou největší je, že se má k obsazení připojit jedna známá postava.

Sever The Ronin tvrdí, že se v sérii ukáže Emily VanCamp jako Sharon Carter. Ta se poprvé představila ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera, kde pracovala jako agentka S.H.I.E.L.D.u. Po rozpuštění organizace pracovala pro CIA a následně několik let strávila na útěku před americkými úřady, když pomohla Stevenu Rogersovi při událostech Civil War. V sérii The Falcon and The Winter Soldier jsme se dozvěděli, že se opuštěná a zhrzená rozhodla postavit na vlastní nohy a stala se z ní výrazná zločinecká hráčka na mezinárodním kolbišti. V závěru minisérie se jí podařilo v USA rehabilitovat a infiltrovat se pro své další nekalé plány do amerických bezpečnostních složek.

Nevíme, zda by v Moon Knightovi měla mít nějakou maličkou roli nebo rozsáhlejší part. V Maďarsku zatím vyfocena nebyla, což by napovídalo spíš té menší roli. V komiksech Marc Spector (Moon Knight) býval členem CIA, tak třeba by obě postavy mohly být provázány právě takto.

Dále se dozvídáme, že v blíže nespecifikované roli v sérii bude vystupovat francouzský herec Loic Mabanza. Už v lednu byla do hlavní ženské role obsazena May Calamaway. Stále nebylo odhaleno, jakou úlohu vlastně v sérii ztvární, nicméně The Ronin aktuálně uvádí alespoň tolik, že by mělo jít o roli silně akční.

A na závěr ještě jedna scenáristická novinka. Na sérii pracuje Peter Cameron. Ten se podílel už na WandaVision a později se objevila zpráva, že pro Marvel připravuje jakýsi blíže nespecifikovaný projekt. Chvíli se spekulovalo o tom, zda nepřipravuje nějakou úplnou novinku, ale později se ukázalo, že se připojil k týmu Moon Knighta.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Zdroj: The Ronin

Galerie: 5

Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu Moon Knight: Má se ukázat stará známá Marvel postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest