Moon Knight: Známe dalšího záporáka

Moon Knight: Známe dalšího záporáka | Fandíme filmu
Marvel Comics
Příští marvelovská minisérie odhaluje dalšího padoucha.

V právě natáčené komiksovce Moon Knight hraje hlavního záporáka Ethan Hawke, jenž v Budapešti tráví skoro tolik času, co Oscar Isaac, představitel ústředního hrdiny. Ve filmu je však prostor také pro sekundární padouchy. Nebo minimálně jednoho. Gaspard Ulliel ve filmu hraje Midnight Mana. To je v komiksech druhořadý grázlík, jenž se objevil pouze v několika málo příbězích. Jde o zloděje klenotů, jenž má na Moon Knighta pifku poté, co si při vzájemném střetu zohyzdí obličej.

Ulliela v minisérii uvidíme s určitostí. Nemuselo by to být všechno. Server Murphys Multiverse spekuluje o tom, zda náhodou nebyl obsazený také Loic Mabanza a zda náhodou nehraje Bushmana, dalšího komisového padoucha, jenž navíc stál u Moon Knightova zrodu. Mabanza má zatím za sebou jen role v malých projektech. Ulliel hrál například v Hannibalovi: Zrození nebo v Paříži, miluji tě.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Zdroje: Murphys Multiverse I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest