Překvapivý výčet DC filmů, které se chystají

Překvapivý výčet DC filmů, které se chystají | Fandíme filmu
Warner Bros.
Warner Bros. stále ještě chystá do budoucna komiksové projekty, jejichž přípravy vás možná překvapí.

Když nás režisér James Wan informoval o tom, jak se bude jmenovat Aquaman 2, předaly novinku svým čtenářům všechny velké filmové magazíny. The Hollywood Reporter strohou informaci doplnil také výčtem komiksových DC projektů, které Warner Bros. do budoucnosti chystá. A ten výčet skrýval několik překvapení.

Nejprve magazín vyjmenoval projekty, které už mají své datum premiéry. Pak připomněl dobře zdokumentované budoucí projekty, o nichž se běžně mluví, jako jsou Blue Beetle, Batgirl a Static Shock. Jemným překvapením může být pro některé fanoušky uvedení Supergirl. U té je jednoznačně dané, že bude součástí snímku The Flash, ale o jejím sólovém filmu jsme naposledy slyšeli před dvěma lety. Nicméně dává smysl, že když už Warner našel svoji představitelku, tak s ní bude mít plány také do budoucna.

Pak je tu Wonder Woman 3. Někteří fanoušci mohou mít pocit, že po celkem negativním přijetí dvojky a slabých ekonomických výsledcích by trojka mohla zmizet někde v propadlišti dějin, zvlášť když režisérku Patty Jenkins teď mají vytěžovat Star Wars. Nicméně podle informací The Hollywood Reporteru se zjevně s trojkou stále počítá. Minimálně v tuhle chvíli.

A konečně je v seznamu uvedený také snímek Green Lantern Corps. O tom jsme slyšeli naposledy v roce 2019. Od té doby ale zároveň dostáváme zprávy o výpravném seriálu o Green Lanternech. Zdálo se, že jím Warner Bros. chystaný snímek nahradí, ale minimálně podle toho, co teď píše The Hollywood Reporter, to vypadá, že někdy ve vzdálené budoucnosti bychom se dalšího celovečerního Green Lantern filmu měli dočkat.

Foto: Wonder Woman (Warner Bros.)

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest