Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl

Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl | Fandíme filmu
CBS
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se, jak herečka obsazená v rámci rozsáhlého castingu po oznámení dobré zprávy jásala.

Čerstvě jsme se dozvěděli o tom, že The Flash se po letech odkladů konečně začal natáčet, nebo se k tomu minimálně rychle přibližuje. Víme, že půjde o příběh, který v komiksovém DC otevře nejrůznější paralelní dimenze a vystoupí v něm celá řada postav. Už dříve bylo potvrzeno, že vedle Barryho Allena (Ezra Miller) se můžeme těšit přinejmenším na Michaela Keatona a Bena Afflecka v rolích dvou různých Batmanů. Tím ale návštěvy superhrdinských hostů nekončí.

Režisér Andy Muschietti čerstvě potvrdil, že ve filmu bude vystupovat postava Supergirl. Úlohu dostala herečka Sasha Calle, dosud známá hlavně z nekonečného seriálu Mladí a neklidní. Muschietti prozradil, že osobně viděl castingová videa více než 425 hereček ze Spojených států, Argentiny, Brazílie, Mexika či Kolumbie. Herečky ani zpočátku nevěděly, o jakou roli se ucházejí. Calle předvedla ideální kombinaci síly i zranitelnosti a dobře si počínala při testech vzájemné chemie mezi ní a Ezrou Millerem. Muschietti jí radostnou novinu o jejím obsazení oznámil přes videohovor a v přiložených záběrech můžete vidět její upřímnou radost:

Supergirl prapůvodně vznikla už v roce 1959 a v komiksech má řadu a verzí a podob. Nejčastěji modročervený trikot obléká Kara Zor-El, Supermanova sestřenice, která strávila mnoho let v hibernaci, a tak je v době Supermanovy dospělosti vlastně mladší, i když má v řadě směrů víc zkušeností. Už v roce 1984 dostala postava prví celovečerní film. V seriálech jsme ji nejprve mohli potkávat ve Smallville a aktuálně má vlastní seriál v rámci Arrowverse, kde ji hraje Melissa Benoist. Ve filmu Muž z oceli k Supergirl odkazoval záběr na otevřené hibernační lůžko v kosmické lodi. Nicméně nevíme, zda se téhle skutečnosti bude The Flash jakkoliv držet anebo si postavu zpracuje zcela po svém. Zřejmé není ani to, zda bude Sasha Calle hrát příbuznou Supermana Henryho Cavilla. Ta možnost tu je, stejně tak by ale Superman mohl být přeobsazen nebo ignorován. Nebo může mít filmová Supergirl úplně jiné kořeny než v komiksech.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton by se měl ukázat jako Batman, režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Zdroje: Deadline, Andy Muschietti

Galerie: 4

Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl | Fandíme filmu Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl | Fandíme filmu Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl | Fandíme filmu Ve filmu The Flash se představí nová Supergirl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest