Creed III: Michael B. Jordan si vyhlédl soupeře do ringu

Creed III: Michael B. Jordan si vyhlédl soupeře do ringu | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Pokračování Rockyho našlo nového protivníka pro mladého Adonise Creeda.

V březnu bylo oznámeno, že režie Creeda III se ujme sám představitel hlavní role Michael B. Jordan. Scénář píší Zach Baylin (King Richard) a Keenan Coogler (bratr producenta Ryana Cooglera), takže má snímek vše potřebné k tomu, aby mohl pozvolna zamířit před kamery.

Chyběl snad už jen boxerský protivník, proti němuž se tentokrát Adonis postaví. V prvním snímku bojoval především sám se sebou, soupeřem mu byl Ricy Conlan (ztvárněný bývalým boxerem Tonym Bellewem). Souboj s ním Donniemu pomohl nabýt sebevědomí a smířit se s odkazem svého slavného otce. Ve druhém filmu bojoval s Viktorem Dragem, synem Ivana Draga, jenž v ringu Adonisova otce zabil. Postavu ztvárnil boxer Florian Munteanu.

Ve třetím filmu se Jordanovi má postavit zatím herecky nejvýraznější osobnost – Jonathan Majors, jenž po snímku The Last Black Man in San Francisco z roku 2017 raketově vystřelil. Objevil se v Bratrstvu pěti Spikea Leeho, měl hlavní roli v seriálu Lovecraftova země a Marvel jej obsadil jako padoucha Kanga do chystaného snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Zatím nevíme, jakou postavu by měl Jonathan v Creedovi III ztvárnit. A ačkoliv o něj produkce stojí, existuje jistá šance, že kvůli hercově nabitému diáři spolupráce nakonec neklapne.

Tessa Thompson a Phylicia Rashad se vracejí v rolích Addonisovy přítelkyně a matky, Sylvester Stallone se naopak tentokrát v roli Rockyho už neukáže. Podle serveru Deadline se sám rozhodl nevrátit, Michael B. Jordan v minulosti v rozhovoru pro IGN také uvedl, že šlo o Slyovo rozhodnutí, zároveň však dodal, že ačkoliv je mu za všechno vděčný a duchem bude vždy mít Rockyho po svém boku, zároveň už bylo potřeba sérii posunout kupředu a postavit Adonise plně na vlastní nohy.

Pokračování bude uvedené do kin 24.11. 2022.

Foto je ilustrační, z filmu Creed II

Zdroje: Deadline, IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest