Expendables 3: Vybral Stallone konečně režiséra?

Expendables 3: Vybral Stallone konečně režiséra? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Pokud je zpráva pravdivá, máme důvod k radosti? Navíc informace k uvedení traileru ke snímku Escape Plan (The Tomb).

Šuškanda kolem režiséra třetích Expendables stále neustává, ač momentálně to vypadá, že Sylvester Stallone si již vybral. Mel Gibson to přirozeně není! Sly se dle svých slov snažil, ale držitel Oscara za režii historického velkofilmu Statečné srdce je prý nyní trošku "někde jinde". Jeho škoda. Současně představitel Rockyho a Ramba umlčel spekulace týkající se angažování Johna Woo, tudíž asijský akční mág je taktéž ze hry. A nebude to ani sám "Mr.Expendable", ačkoliv chuť by byla, ale zřejmě se už nedostává sil. Shrnuto ve větě: "Režíroval bych sám, ovšem chci mít volné ruce k boji!!!". Podle Slyova Twitteru již mělo dojít ke schůzce s tajným uchazečem a volba měla padnout na člověka, kterého pravděpodobně většina z fanoušků nebude znát. Včera vcelku spolehlivý server ExpendablesPremiere uveřejnil zprávu, že by se mělo jednat o Briana Lynche!

Jestli absolutně netušíte, o koho se jedná, pak si s klidem stoupněte do řady. Rodák z New Jersey nemá ve tvůrčí filmografii prakticky nic, vyjma práce na scénářích k rodinným snímkům Hop a Kocour v botách. To jako vážně? Přímo jeho jméno Stallone nezmínil, ale sám Lynch postnul na svůj Twitter zprávu, v níž vše nepřímo potvrdil. "V tuto chvíli nemohu potvrdit dohady ohledně mého angažování coby režiséra Expendables 3. Manažer mi řekl, že to mám držet pod pokličkou." Nová krev by jistě mohla Postradatelným prospět, ale neměl by se netrpělivě očekávané týmovky chopit přece jenom někdo s více zkušenostmi? Na druhou stranu je skoro nemožné, aby Stallone svěřil režii do rukou někomu, jehož vize by se mu extrémně nelíbila. Jedno je jisté. Padne-li volba opravdu na Lynche, v Expendables 3 bude stoprocentně jasně patrný a čitelný Slyův režisérský rukopis. Na definitivní potvrzení si však musíme ještě počkat. Pod textem si můžete pustit klip z komedie Big Helium Dog, jíž v roce 1999 Lynch režíroval (WTF?).

Druhá novinka se týká traileru k akčnímu thrilleru Escape Plan (dříve The Tomb), v němž si Stallone střihne roli světoznámého experta na bezpečnost a vězeňské systémy. Ray Breslin, jak se hlavní hrdina jmenuje, rád testuje zařízení osobně, tudíž "útěk z vězení" v praxi. Situace se změní ve chvíli, kdy je Breslin šoupnut do supermoderního kriminálu, tentokrát ovšem nikoliv aby testoval, nýbrž aby tam shnil. Spoluvězněm mu bude Arnold Schwarzenegger, jenž se chopil úlohy drsňáka jménem Emil Rottmayer (není to jméno dokonalé?), přičemž oběma se v domově plném cel, které jakoby vypadly z oka těm z Mlčení jehňátek, příliš nelíbí, tudíž se logicky rozhodnou zdrhnout. Upoutávka byla nedávno promítnuta na CinemaConu a prý vypadá velmi svižně a nepostrádá dostatek hlášek. Snad se brzy dočkáme i my!

Klip - Big Helium Dog (režie: Brian Lynch)

Zdroj: ExpendablesPremiere, Slyův Twitter, ComingSoon

Galerie: 3

Expendables 3: Vybral Stallone konečně režiséra? | Fandíme filmu Expendables 3: Vybral Stallone konečně režiséra? | Fandíme filmu Expendables 3: Vybral Stallone konečně režiséra? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest