The Tomb: Změna názvu a data zámořské premiéry

The Tomb: Změna názvu a data zámořské premiéry | Fandíme filmu
Američtí diváci uvidí dvojici Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger o dva týdny dříve. A jak se bude film nakonec jmenovat?

Kolem společného projektu dvou legend akčního žánru bylo docela dlouho ticho. Záplavy fotek jsme se nedočkali a o traileru si také můžeme zatím nechat jenom zdát. Musíme dát proto zavděk dvěma kratším, spíše formálním novinkám. Předně název The Tomb byl zjevně pouze pracovní a snímek vtrhne do zámořských a evropských kin pod názvem Escape Plan. Ačkoliv mohou být pravověrní fanoušci trošku nespokojení, tak se jedná pravděpodobně o marketingový tah studia, které chce na průhlednější název nachytat více diváků a oslovit širší diváckou obec. Osobně jsem si na původní označení už také zvyknul, leč na druhou stranu je název to poslední, co mě na Slyově "útěku z vězení" zajímá.

Druhá zpráva se týka změny data americké premiéry. Původně se měli Sly s Arniem objevit v kinech 27. září 2013, ovšem studio se rozhodlo pro změnu. Akční thriller režiséra Mikaela Håfströma si nakonec odbude premiéru o dva týdny dříve, tudíž 13. září 2013. Český distributor (Bontonfilm CZ) zatím uvádí termín 26. září 2013, ale je možné, že k posunu též dojde.

Zdroj: ComingSoon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest