Expendables 3: John Woo by se režii nebránil

Expendables 3: John Woo by se režii nebránil | Fandíme filmu
Čínský režisér se údajně v jednom z nedávných rozhovorů vyjádřil ve smyslu, že by se rád podílel na vzniku třetích Postradatelných. A co Sean Connery?

V prvé řadě je třeba uvést, že se jedná pouze o spekulaci, jelikož skutečně věrohodný zdroj se nepodařilo dohledat. Server ExpendablesPremiere převzal informaci o tom, že o režírování Expendables 3 má zájem legendární čínský tvůrce John Woo. Ten má na svém kontě pecky typu Hard Boiled, Tváří v tvář a Mission: Impossible 2. V exkluzivním rozhovoru se sám režisér vyjádřil velmi pochvalně o celé sérii a nezapomněl pochválit výkon svého dobrého kamaráda, kterým je Jean-Claude Van Damme - v roce 1993 společně natočili akční snímek Živý terč. Současně se přiznal, že na internetu zachytil přání fanoušků, jež by jej rádi viděli na režisérském postu v případě třetího dobrodružství party kolem Sylvestera Stallonea. Pokud by se prý naskytla příležitost, rozhodně by o tom vážně uvažoval, avšak má jednu nezanedbatelnou podmínku. Chce to natočit po svém, což je z jeho pohledu hlavní rozdíl mezi Hollywoodem a Čínou. Slavný asijský režisér poznamenal, že v jeho rodné Číně poskytují studia a producenti tvůrcům mnohem více prostoru. A to je dosti podstatný fakt.

Zatím se tedy pohybujeme v rovině osobních přání a dohadů. John Woo se však určitě stal jednou z možných alternativ k Simonu Westovi (Con Air, Expendables 2). Naopak si můžeme být jisti, že v dalších dílech se neobjeví skotský matador Sean Connery, jenž s díky odmítnul Stalloneovu nabídku na účinkování ve trojce. Zcela podle očekávání se odvolal na své rozhodnutí o ukončení herecké kariéry. Tudíž ikonického představitele Jamese Bonda se fanoušci stoprocentně nedočkají.

Zdroj: ExpendablesPremiere, RealBollywood

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest