Z Rockyho IV je Rocky vs. Drago – Seznamte se

Z Rockyho IV je Rocky vs. Drago – Seznamte se | Fandíme filmu
MGM
Sylvester Stallone dokončil režisérský sestřih Rockyho IV. Vznikl také celovečerní dokument.

Loni o letních prázdninách jsme se dozvěděli, že Sylvester Stallone chystá režisérský sestřih Rockyho IV. Režisér během měsíců postupně rozprávěl o tom, že žádný tvůrce nikdy není zcela spokojený se svým výtvorem. Buď dojdou peníze nebo čas – dříve či později vám prostě studio vaše dílo sebere a pošle jej mezi lidi. Teď po letech dostal Stallone příležitost upravit Rockyho IV podle svých představ.

Příležitost mu k tomu dala pandemie, kdy běžné natáčení spíše stagnovalo, a tak se Sly mohl zavřít do střižny a konečně desítky let starý hit upravit k obrazu svému. Tentokrát bez zásahů studia a s léty nových zkušeností, které mezitím stačil posbírat. Nový sestřih byl nedávno dokončený a podle Sylvestra ponese nový název Rocky vs. Drago – Ultimátní režisérský sestřih. Krom nového sestřihu vznikl také dokumentární film o filmu v celovečerní délce, jenž celou přípravu nového sestřihu zachytil. Zajímavostí je, že se celý dokument točil na iPhony.

A co přesně vlastně můžeme od nového sestřihu očekávat? Víme, že Stallone z filmu vyhodil Paulieho Robota. Naopak se rozšířila scéna souboje Apolla s Dragem. A v dříve zveřejněných záběrech ze střižny bylo patrné, že Stallone jemně mění i timing jednotlivých boxerských mačů. Stallone si také v minulosti postěžoval, že je na jeho vkus v Rockym IV až příliš mnoho montáží, tak třeba nějaké ubral. Musíme doufat, že zůstane alespoň ta ikonická, ze zasněžených hor.

Zdroj: Sylvester Stallone

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest