X-Men: Přípravy nového filmu začínají, údajně ale pod nečekaným názvem

X-Men: Přípravy nového filmu začínají, údajně ale pod nečekaným názvem | Fandíme filmu
20th Century Fox
Podle zákulisních drbů to vypadá, že by Marvel k populárním X-Menům mohl přistoupit z jiného úhlu.

Po tom, co byli X-Men ve filmu léta samostatnou značkou, koupil před několika lety Disney studio Fox a bylo tak umožněno, aby se hrdinové spojili pod hlavičkou Marvelu s Avengers a spol. Zatím nevíme, kdy k tomu dojde, šéf Marvel Studios pouze před několika lety na Comic-Conu oficiálně potvrdil, že se s X-Meny do budoucna počítá.

Teď server The Illuminerdi přišel s tvrzením, že se oficiálně začal chystat konkrétní snímek, který by měl nést jednoduchý název The Mutants (Mutanti). Zprávu posléze potvrdil insider Charles Murphy a Jeff Sneider z Collideru dodal, že zaslechl nějaké první zvěsti na castingové frontě. U zpráv od The Illuminerdi víme, že server skutečně má přístup k zákulisním informacím, jen podle všeho nemá dostatek sekundárních zdrojů, kde by byl schopný informace ověřovat (nedávno například správně informovali o tom, že Keanu Reeves dostal nabídku hrát komiksového Lovce Kravena, ale už se jim nepodařilo zjistit, že k nabídce došlo před několik měsíci a od té doby Reeves stačil odmítnout).

Zřejmě tedy můžeme jako hotovou věc brát, že se začalo pomalu pracovat na nějakém konkrétním projektu. Jestli se skutečně bude jmenovat The Mutants, to je otázka. Úplně klidně to může být jen pracovní označní, jež je v rámci Marvelu používané, než bude ustálené nějaké definitivní jméno. Pokud by se film nakonec opravdu jmenoval „The Mutants“, tak to může naznačovat dvě věci.

Možná se Marvel jednoduše chce odlišit od starších filmů studia Fox. A zajímavé je, že sám Stan Lee, když v roce 1963 spolu s Jackem Kirbym nový komiks vymyslel, tak jej chtěl pojmenovat „The Mutants“, než mu to tehdejší vedení vydavatelství Marvel zatrhlo. Anebo by název mohl odkazovat ke skutečnosti, že tým X-Men zatím nebude vůbec ustanovený. Třeba budeme sledovat úplně první generaci mutantů, ve kterých se teprve probouzejí v marvelovském filmovém světě jejich nadlidské schopnosti a o nějakém spojování do týmů zatím vůbec nemůže být řeč.

Co myslíte? Je možné, že se nový marvelovský film o mutantech bude jmenovat jednoduše The Mutants a úplně vynechá z názvu populární značku X-Men?

Foto je ilustrační (20th Century Fox)

Zdroje: The Illuminerdi, Collider, Charles Murphy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest