Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda

Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Keanu Reeves spidermanovským zloduchem nebude. Castingové snažení pokračuje.

Nedávno jsme psali o tom, že studio Sony údajně oslovilo Keanu Reevese a nabídlo mu roli komiksovkého drsňák ze spidermanovského universa známého jako lovec Kraven (Kraven the Hunter). Na snímku se dle posledních informací stále pracuje, když tvůrčí povinnosti spočinuly na bedrech režiséra J.C. Chandora. Bohužel, pakliže se Kraven na plátna kin skutečně nakonec podívá, představitel Johna Wicka u toho zřejmě nebude. Insideři Skyler Shuler a Jeff Sneider totiž sice potvrdili, že Reeves skutečně nabídku dostal, leč prý ji už před několika měsíci stačil odmítnout. Lovec Kraven tak zatím svoji tvář stále hledá.

Řada fanoušků v poslední době začala volat po obsazení Karla Urbana. A je pravda, že rodák z Nového Zélandu a hvězda seriálu The Boys nebo snímků Cesta bojovníka a Dredd by vizuálně do role pasoval, tudíž se není zas až tak čemu divit. Na druhou stranu, Urban se v roce 2017 představil coby Skurge v marvelovce Thor: Ragnarok, což by teoreticky mohlo jeho šance mírně snižovat.

Lionsgate
Karl Urban ve snímku Dredd (2012)

Pro jistotu připomeneme, že Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana.

Zdroj: Skyler Shuler (The DisInsider) / Twitter

Foto: Lionsgate (John Wick)

Galerie: 6

Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu Lovec Kraven: John Wick zájem nemá, fanoušci si žádají Dredda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest